Blow Out! Alberts/ Ex/ Flaten/ Nilssen-Love + Ayumi Tanaka solo

ALBERTS / EX / FLATEN / NILSSEN-LOVE

Kristoffer Alberts - saksofon

Terrie Ex - gitar

Ingebrigt Håker Flaten - bass

Paal Nilssen-Love - trommer

AYUMI TANAKA SOLO

Ayumi Tanaka - piano

ALBERTS / EX / FLATEN / NILSSEN-LOVE

Kristoffer Alberts tar med seg et norsk-nederlandsk stjernelag og tar turen til Kafé Hærverk! Alberts har gjort vestlending av seg, men kommer heldigvis på jevnlige besøk i hovedstaden. Gjennom sitt samarbeid med Lasse Marhaug og som medlem i Cortex og Large Unit har vi hørt han en rekke ganger og vi ser fram til å høre han i denne konstellasjonen. Legenden Terrie Ex hørte vi sist i Oslo under årets Blow Out-festival, da også med Paal Nilssen-Love i Mudskipper. Når han ikke holder punken ekte med The Ex hører vi han ofte i samspill med musikere som Kaja Draksler, Han Bennink og Ken Vandermark. Ingebrigt Håker Flaten på bass og Paal Nilssen-Love har gitt publikum over hele verden hakeslipp i mange herlige band, og her hjemme har vi blant annet hørt dem med The Thing, Atomic og i trio med David Murray.

AYUMI TANAKA SOLO

Ayumi Tanaka har imponert mange med sitt svært lydhøre og distinkte pianospill. Vi har hørt henne med hennes egen trio (med Christian Meaas Svendsen og Per Oddvar Johansen), med Nakama og med den ECM-aktuelle trioen med Marthe Lea og Thomas Strønen. Nå gleder vi oss stort til å få høre henne helt alene med pianoet på Kafé Hærverk!

CC: 170 / 120 (medlemmer av Konsertforeninga, student)
Husk å kjøpe billett på forhånd da det er begrensa plasser

Konsertstart 20:30

Vil du bli medlem av Konsertforeninga? Vipps 250 kroner til #578856 (velg "Medlemskap 2021" og legg igjen epostadresse + adresse (til medlemskort).

Blow Out! er støttet av Kulturrådet og Oslo Kommune. I samarbeid med Konsertforeninga.

Lignende konserter