Blow Out! Hernandez/Skaset/Cambien + Habbestad/Zanussi/Hulbækmo

HERNANDEZ / SKASET / CAMBIEN

Katt Hernandez – fiolin
Håvard Skaset – gitar
Jonas Cambien – piano

HABBESTAD / ZANUSSI / HULBÆKMO

Bjørnar Habbestad – fløyte
Per Zanussi – bass
Hans Hulbækmo – trommer

HERNANDEZ / SKASET / CAMBIEN

To trioer inntar Mir, og Blow Out sørger for at temperaturen i hovedstaden stiger ytterligere noen kelvin.

Katt Hernandez har lenge operert på den amerikanske østkysten, der hun lærte faget under vingene til skikkelige folk, som elektroniker George B. Wilson og Joe Maneri. I løpet av det siste tiåret har hun etablert seg i Stockholm, der hun har studert elektroakustisk improvisasjon og etterhvert teama opp med musikere vi kjenner godt fra før, som gruppa YunKan 10, Sten Sandell og David Stackenäs.

Pianist Jonas Cambien er fra Belgia og har i en ikke så liten årrekke vært en aktiv del av impro/samtidsmusikk-miljøet her til lands. Utenom Platform har foki blant annet ligget på det eksperimentelle rockebandet Karokh, ensemblet Askiom samt, solo-greier, for ikke å glømme trioen hans, som gjesta oss til stor jubel i for et par år sida, og som er aktuell med ny skive i år.

Håvard Skaset har også vært blanda inn i mange fete jazza improgreier de siste åra, der en kan registrere solide navn som Frode Gjerstad, Ikue Mori, Maja Ratkje, Okkyung Lee og Lasse Marhaug. Han er også en ram soloutøver – og ikke minst spiller han fletta av stadig større deler av verden som en del av avant/hardcore/noise/punk/hvahardu-bandet Moe.

HABBESTAD / ZANUSSI / HULBÆKMO

Per Zanussi er også en av herværende konsertseries nærmeste venner og udiskutable favoritter, befesta gjennom formidable opptredener med f.eks. Zanussi 5, Trespass Trio og Interlocutor, for å nevne noen få.

Trommis Hans Hulbækmo vil den musikalske feinschmecker lagt merke til i bandet Moskus, det besynderlige og fantastiske kollektivet Skadedyr og det fremadstormende og hakket mer poppa Broen.

Fløytist Bjørnar Habbestad har utmerka seg både med komponerte og improviserte greier innen- og utenlands og er en drivkraft bak N Ensemble/N Collective og er ellers å finne i den fabelaktige kvartetten Lemur.

Sjekk ut folk på nett:

Jonas C: http://www.jonascambien.com/
Katt H: https://soundcloud.com/katthernandez
Håvard S: http://www.conradsound.com/skaset/
Bjørnar H: http://www.bjornarhabbestad.com/
Hans H: https://soundcloud.com/hanshulbaekmo

Konsertserien Blow Out! er et samarbeid mellom musikere i Oslo og Konsertforeninga, støtta av kommunen og Kulturrådet.

Konsertstart 21:00
170 / 120 (medlemspris)
Medlemskap i Konsertforeninga – 350 (inkluderer konserten)

Del denne konserten:

Få siste nytt fra Konsertforeninga rett i innboksen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!