Blow Out! Hild Sofie Tafjord solo + Frasmakarna

HILD SOFIE TAFJORD – Waldhorn

FRASMAKARNA:
Patric Thorman – bass
Niklas Persson – sax
Raymond Strid – trommer

HILD SOFIE TAFJORD
Med band som Fe-mail og SPUNK, i ad-hoc grupper med internasjonale gromnavn som Fred Frith, Wolf Eyes, Jaap Blonk og Mats Gustavsson, eller som i kveld, solo, kan Hild Sofie Tafjord smått om senn tilskrives veteranstatus innafor den norske frijazz- og støyscena. Tafjord tar waldhornet både til høyder og dybder som får den jevne janitsjar til å sette den gamle jegermarsjen i vrangstrupa. I blant fikler hun gjerne også med elektronikk og duppeditter, men denne kvelden er det blank messing som gjelder.

FRASMAKARNA
Frasmakarna er en trio bestående av mer eller mindre unge herremenn fra vårt naboland i øst.
Bassist Patric Thorman lefler med både jazz og popmusikk, men i Blow Out! sammenheng er det såklart hardcore improv som gjelder. Saksofonist Niklas Persson er blant arkitektene bak den kritiker- og publikumsroste gruppa Kvintetten Som Sprängdes og har ellers fingrene borti mye av det fete som foregår der musikk begås i Gøteborg.

Tredjemann er den legendariske trommisen Raymond Strid, som vi har vært så privligert å kunne invitere til Mir med ujevne mellomrom de siste åra. Strid har gjennom band som Gush, The Electrics og seinere f.eks. Trespass Trio og Kege Snö definert den svenske og den skandinaviske scena i flere tiår. Strid er ikke bare en formidabel musiker, hele mannen ER frijazz; å ha ham på besøk er alltid en udelt fornøyelse.

Sjekk ting ut på internetttet:
http://www.patricthorman.com/
www.konsertforeninga.no

Facebook-eventen finner du her.

Konsertserien Blow Out! er den evigvarende bryllupsreisen til Konsertforeninga og engasjerte jazzmusikere i Oslo.

Del denne konserten:

Få siste nytt fra Konsertforeninga rett i innboksen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!