Blow Out! Huntsville + Ashley Paul

HUNTSVILLE
Ingar Zach – Perkusjon/dingser etc.
Ivar Grydeland – gitar/banjo etc.
Tonny Kluften – bass/greier etc.

ASHLEY PAUL (US) – vokal, sax, gitar m.m.

HUNTSVILLE
På Blow Out boltrer vi oss gjerne med ad hoc-konstellasjoner og er vanligvis veldig fornøyd med det, men denne kvelden får vi besøk av et godt gammaldags band. Skjønt gammaldags og gammaldags fru blom… Huntsville sin salatbolle av rock, droner, køntri og elektro-akustisk impro er veldig lite traust. Trioen består av folk som har lang fartstid innen musikalsk ekstremisme her til lands. Gitar, banjospiller og steel gitarist Ivar Grydeland har gjesta oss med Christian Wallumrøds Electric Pansori og Dans Les Arbres. I sistnevnte finner en også perkusjonist, drone og duppeditt-maskinist Ingar Zach. Han er ellers med Looper og det glimrende og plateaktuelle Labfield. Bassist Tonny Kluften er også en stayer på den norske impro-scena – ikke minst er øyeblikket da han spilte så stolen på kontrabassen fløy veggimellom på Gutvik Ukentlig for en liten årrekke sida, skrevet seg inn i Konsertforeningas kollektive hukommelse.

ASHLEY PAUL
Amerikanske Ashley Paul har base i London, der hun med en stort arsenal av intrumenter, som sax, gitar, opptaker og sin egen stemme skaper varsomme og vakre lydkollasjer, med den touchen av fri flyt og galskap vi liker å dyrke fram på tirsdagene her på Mir. Hun har motttatt skamros av instanser som The Wire og Pitchfork og nå gleder vi oss til å kunne gi henne ditto.

Surf deg klokere:
www.ivargrydeland.com
www.ingarzach.com
http://ashleypaul.net/

Konsertserien Blow Out er et samarbeid mellom jazzmusikere i Oslo og Konsertforeninga, støtta av Oslo Kommune og Kulturrådet.

Følg Blow Out! på Facebook og Twitter

Foto: Huntsville / Andreas Ulvo

Del denne konserten:

Få siste nytt fra Konsertforeninga rett i innboksen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!