Blow Out! John Russell / Ståle Liavik Solberg duo + Natalie Sandtorv solo

NATALIE SANDTORV «PIECES OF SOLITUDE»

Natalie Sandtorv – stemme

Natalie Sandtorv er opprinnelig vestlending, men holder for tida hus i Berlin. Hun gjorde en svært god figur på festivalen vår i august, henholdsvis med sin egen gruppe Not On The Guestlist, og sammen med Steve Beresford. Ellers har vokalisten utmerka seg med The Jist og Morning Has Occured. Det at vi ikke helt vet hva vi skal forvente gjør Sandtorv til en sjølskreven Blow Out-artist.

JOHN RUSSELL / STÅLE LIAVIK SOLBERG

John Russell – gitar

Ståle Liavik Solberg – trommer

Ja, så var det n´Ståle igjen da. Trommeslageren farter verden rundt i en rekke ulike konstellasjoner, og fyller, heldigvis for oss, transfer-tida på flyplassene med å booke herværende konsertserie. Denne gangen har han med seg den engelske gitaristen John Russell, et samspill vi har hatt den udelte glede av å overvært tidligere her på Mir.

John Russell har hengt rundt i over førti år, og er en av de mest markante utøverne i Storbritannia når vi snakker fri-impro. Han har en historie med alle de prominente navna en kan komme på, og han er også initiativtaker til den legendariske konsertserien Mopomoso, som etter oppstarten midt på åttitallet fortsatt holder koken. I fjor ga Russell ut den kritikerroste skiva «No Step» sammen med Liavik Solberg og tidligere i år kom skive med kvartetten Will It Float?, som de to har sammen med overnevnte Beresford og John Edwards. Det gledes.

Sjekk ut folk på nett:
Natalie Sandtorv: https://soundcloud.com/natalie-sandtorv
John Russell: http://www.john-russell.co.uk/
Ståle Liavik Solberg: https://soundcloud.com/stllvkslbrg

Følg Blow Out! på Facebook og Twitter

Foto: Peter Gannushkin

Del denne konserten:

Få siste nytt fra Konsertforeninga rett i innboksen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!