Blow Out! Kjetil Møster / Lasse Marhaug / Michael Duch + André Roligheten / Hans Hulbækmo

MØSTER / DUCH / MARHAUG
Kjetil Møster – sax
Michael Duch – bass
Lasse Marhaug – aldri godt å si

HULBÆKMO / ROLIGHETEN
Hans Hulbækmo – trommer
Andre Roligheten – sax

Før Blow Out tar seg en pålagt ferie inviterer vi til en siste dans ut i sommernatta, med en høyst kompetent bøling.

MØSTER / DUCH / MARHAUG
Saksofonist Kjetil Møster har hatten full av fjær etter sin delaktighet i forskjellige, men alle knallbra band, som Ultralyd, The Core, Datarock og hans eget Møster! Ved flere anledninger tidligere har han også stilt opp på Blow Out! i ulike konstellasjoner og hver gang har han blåst flettene av oss. Denne kvelden stiller han sammen med en av landets framste støyimpro/duppeditt-maestro og noiseideolog Lasse Marhaug. Marhaug er, i tillegg til å være hyperaktiv utøvende musiker, også fanzinemaker og plateselskapdirektør, og har hatt de fliklende fingra sine inne i flere utgivelser enn han sjøl har tall på.

Siste delen av denne troikaen utgjøres av bassist Michael Duch, som ordentlige jazzfolk vil kjenne fra Lemur og EN EN EN. Duch er i tillegg til å være turnerende musikant også medvirkende på en drøss utgivelser, hvor en av de mest bemerkelsesverdige nok er fjorårets soloplate fra Vigelands-maousoleet.

Gromme, langtrukne droner? Kanskje. Infernalsk støy? Muligens det også. Lett fordøyelig smooth jazz? Aldri. Fett? Garra!

HULBÆKMO / ROLIGHETEN
Trommis Hans Hulbækmo vil den musikalske feinschmecker lagt merke til i bandet Moskus og i seinere tid det fremadstormende og hakket mer poppa Broen. På Blow Out spiller han derimot med Andre Roligheten, som ellers er å finne i dugelige jazzorkestre som Albatrosh, Team Hegdal og Friends & Neighbours. Musikken spenner fra groovy komposisjoner til utflippa impro, men på Mir denne kvelden våger vi å sette en liten knapp på det siste.

Sjekk ut hjemmesider:
http://roligheten.com/
http://lassemarhaug.no/
http://www.michaelduch.no/

Konsertserien Blow Out! er et samarbeid mellom jazzmusikere i Oslo og Konsertforeninga, støtta av Oslo Kommune og Kulturrådet.

Del denne konserten:

Få siste nytt fra Konsertforeninga rett i innboksen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!