Blow Out! – Leila Bordreuil + Pinquins & Christian Wallumrød

LEILA BORDREUIL SOLO
cello

PINQUINS & CHRISTIAN WALLUMRØD
Ane Marthe Sørlien Holen – slagverk
Jennifer Torrence – slagverk
Sigrun Rogstad Gomnæs -slagverk
Christian Wallumrød – elektronikk & autoharpe

LEILA BORDREUIL

Cellist Leila Bordreuil er fransk, men har bosatt seg i Brooklyn, New York, der hun sysler med både komposisjon og impro. Denne syslinga har gitt seg utslag i artist-in-residence-oppdrag, en rekke plateutgivelser og samspill med folk som C. Spencer Yeh og Kim Gordon, samt navn vi kjenner fra Blow Out!, som Nate Wooley, Chris Corsano og Peter Evans.

PINQUINS & CHRISTIAN WALLUMRØD

Da vi spurte Pinquins og Christian Wallumrød om de kunne tenke seg å spille sammen på Blow Out ble de ganske begeistret. Nå er dagen kommet hvor de skal begeistre oss!

Christian Wallumrød har operert i forskjelligarta deler av norsk musikkliv over lang tid. Trofaste tilhengere av konsertserien Blow Out! vil og huske ham fra konserter med Dans Les Arbes og senest trioen med Qarin Wikstrøm og Anna Petrini på årets festival. Den siste tida har han også gjort særs kulte ting med eget ensemble, med Kim Myhr og med gruppa Brutter.

Ane Marthe Sørlien Holen, Jennifer Torrence og Sigrun Rogstad Gomnæs i perkusjonist-trioen Pinquins er alle tungt skolert, og er av kaliberet som rett som det er hyrt inn til å «framføre verker» en kan høre på Spillerom på P2. Men de er også habile improvisatører og samarbeidspartnere ellers spenner fra utflippa avant-pling-plongere som Asamisimasa til noiserockerne i Moe.

Sjekk ut greier på internett:
Christian Wallumrød: https://www.christianwallumrod.com/
Pinquins:http://www.pinquins.no/
Leila Bordreuil: https://www.leilabordreuil.com/

Konsertserien Blow Out! er et samarbeid mellom jazzmusikere i Oslo og Konsertforeninga, støtta av Kulturrådet og kommunen.

Musikken starter 21:00

Billetter: 170 / 120 (medlemspris)
Medlemskap (inkluderer konsertbilletten): 350 / 150 (student).

Bli medlem!
Som medlem i Konsertforeninga får du alltid rabatt på Blow Out, samt på de fleste andre konsertseriene våre. Du får også medlemsrabatt på Nasjonal jazzscene, Kampenjazz, Cosmopolite og andre klubber som er er medlem av Norsk jazzforum.

Del denne konserten:

Få siste nytt fra Konsertforeninga rett i innboksen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!