Blow Out! Levin / Maneri + Snekkestad / Lauvdal

DANIEL LEVIN / MAT MANERI
Daniel Levin – cello
Mat Maneri – bratsj

TORBEN SNEKKESTAD / ANJA LAUVDAL
Torben Snekkestad – sax & reed trumpet
Anja Lauvdal – synth & piano

DANIEL LEVIN / MAT MANERI
To duoer skal til pers denne tirsdagen, og vi forventer en formidabel lytteropplevelse. Cellist Danel Levin er fra USA, der han har delt scene og innspillingsstudio med bra folk Anthony Braxton, Ken Vandermark og vår egen Ingebrigt Håker Flaten. Fra landet over dammen har han med seg fiolinist Mat Maneri, som også har vært en aktiv utøver i en årrekke, blant annet med prominente samarbeidspartnere som Cecil Taylor og Joe McPhee. Det blir vakkert og krevende på samme tid – altså slik vi liker det på tirsdagskveldene på Mir.

TORBEN SNEKKESTAD / ANJA LAUVDAL
Saksofonist Torben Snekkestad hadde sin Blow Out!-debut på festivalen vår i august, men er ingen oppkomling. Han har turnert verden rundt, blant annet med et omfattende samarbeid med bassist Barry Guy og knalla likesågodt til med en trippel-utgivelse da han debuterte som soloartist i 2016. Anja Lauvdal har vi hørt hos oss før noen ganger, og hver gang har det gitt mersmak.
Hun har imponert stort med snodige og fete ting i band som Moskus, Skadedyr og Skrap – og med Broen har hun sågar stukket hodet opp i popverdenen. Vi gleder oss.

Sjekk folk på nett:
Torben Snekkestad: http://torbensnekkestad.com/
Daniel Levin: http://daniel-levin.com/

Konsertserien Blow Out! er et samarbeid mellom jazzmusikere i Oslo og Konsertforeninga, støtta av Oslo Kommune og Kulturrådet.

150 / 100 (medlem).

Bli medlem! Som medlem i Konsertforeninga får du rabatt på Blow Out og hos andre arrangører tilknyttet Norsk jazzforum (deriblant Nasjonal jazzscene). Medlemskap for 2017 koster 350 (inkluderer kveldens konsert) og kan kjøpes i døra.

Del denne konserten:

Få siste nytt fra Konsertforeninga rett i innboksen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!