Blow Out! – Noble / Grip / Badaroux + Habbestad / Grenager

NOBLE / GRIP / BADAROUX
Steve Noble – trommer
Joel Grip – bass
Pierre-Antoine Badaroux – sax

HABBESTAD / GRENAGER
Bjørnar Habbestad – fløyte
Lene Grenager – cello

NOBLE / GRIP / BADAROUX

Den engelske trommisen Steve Noble starta ut i det smått legendariske eksperimentelle poporkesteret Rip Rig & Panic tidlig på 80-tallet og har siden samarbeida med det som kan blåse, hamre og slå av av fete impro & jazzmusikere både fra Europa og annetsteds.

Bassist Joel Grip er involvert i greier vi kjenner fra tidligere årganger av Blow Out!, som Borel Grip og Mind Mirror Rose. I Sverige er han blant organisatorene av den berømmelige Hagenfesten i Dalarna, og gjennom Umlaut-kollektivet er han del av en rekke kule prosjekter, der han også pleier samrøre med kveldens saksofonist, Pierre-Antoine Badaroux, bl.a. i grupper som Peeping Tom. Franskmannen står ellers i med alt fra impro i r.mutt og The Sommes Ensemble til straight up fuckings swingjazz (!) som leder for Umlaut Big Band.

HABBESTAD / GRENAGER

Fløytist Bjørnar Habbestad har utmerka seg både med komponerte og improviserte greier innen- og utenlands, sist på Blow Out i trio med Per Zanussi og Hans Hulbækmo. Han er ellers å finne i den fabelaktige kvartetten Lemur. I Lemur spiller også cellist Lene Grenager som gjennom to tiårs virke blitt en av de viktige navna innen norsk samtidsmusikk,både som utøver og komponist, solist og bandmedlem, hvor mektige SPUNK nok er det første som rinner en i hu.

Generér treff på hjemmesider:
Joel Grip: http://www.joelgrip.com/
Pierre-Antoine Badaroux: https://sites.google.com/site/badarouxpierreantoine/
Bjørnar Habbestad: http://www.bjornarhabbestad.com/
Lene Grenager: https://www.grenager.no/

Konsertserien Blow Out! er et samarbeid mellom jazzmusikere i Oslo og Konsertforeninga, støtta av kommunen og Kulturrådet.

Konsertstart 21:00 presis
Billetter: 170 / 120 (jazzklubb)

Del denne konserten:

Få siste nytt fra Konsertforeninga rett i innboksen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!