Blow Out! Streifenjunko + Sagstuen/ Alberts/ Volden/ Mobeck

Streifenjunko
Espen Reinertsen – saksofon & elektronikk
Eivind Lønning – trompet & elektronikk

Sagstuen/Alberts/Volden/Mobeck
Ina Sagstuen – stemme
Kristoffer Alberts – saksofon
Håvard Volden – gitar
Heida Karine Mobeck – tuba

STREIFENJUNKO
Bak navnet Streifenjunko finner vi to fenomenale hjemlige improvisatører, Eivind Lønning og Espen Reinertsen som trakterer trompet, klarinett og tenorsax. Lønning spiller ellers med Motif og Trondheim Jazzorkester, for bare å nevne et par av de mest åpenbare. I sistnevnte inngår også Reinertsen, som også spiller med Christian Wallumrød Ensemble, for ikke å glømme hans meritter som soloartist. Skiva Nattsyntese blei sluppet for noen uker sida; en helstøpt greie folk bør sjekke ut.

Streifenjunko har gjort lykke hos et alltid kresent Blow Out!-publikum før, og har de siste åra bemerka seg gjennom samarbeidet med Sidsel Endresen.

MOBECK / SAGSTUEN / ALBERTS / VOLDEN
Tubaist Heida Mobeck ramler vi borti stadig oftere, gjennom fete eksperimentelle band som Broen, Skadedyr, Mummu, Moskus og så seint som på Blow Out-festivalen sist måned gjennom en formidabel konsert med Skrap + Guitars.

Denne kvelden har hun satt sammen en raffinert kvartett av likesinnede, som foruten henne sjøl består av Ina Sagstuen, Kristoffer Alberts og Håvard Volden.
Sagstuen er vokalist, som har imponert oss stort med gruppene Propan og Girl de siste åra. Også hun er en del av det overnevnte mangehoda impro-monsteret Skadedyr. Saksofonist Alberts har vi også møtt på i mange salige Blow Out!-sammenhenger, i ulike ad-hoc grupper, fra top notch-band som Cortex og SAKA.

Gitarist Håvard Volden har nærmest blitt allemanns/kvinnerseie med sitt mangeårige samarbeid med Jenny Hval, og det-som-nesten-nærmer-seg-et-rockeband, Moon Relay.

En særprega seleksjon der altså; det er ingen grunn til å forvente at dette blir spesielt lett tilgjengelig, men vi har derimot all grunn til å love at det blir svært bra.

Sjekk ut heimesider:

Kristoffer Alberts: http://www.kristofferalberts.no/
Girl m/ Ina Sagstuen: http://www.listentogirl.com/
Streifenjunko: http://www.streifenjunko.no/
Skadedyr: http://www.skadedyrband.no/home.html
Espen Reinertsen: http://www.espenreinertsen.no/

Konsertserien Blow Out er et samarbeid mellom jazzmusikere i Oslo og Konsertforeninga, støtta av kommunen og Kulturrådet.

150 / 100 (medlemspris)
Konsertstart 21:00

Del denne konserten:

Få siste nytt fra Konsertforeninga rett i innboksen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!