Blow Out! – Talibam! & Audrey Chen + Zanussi 3

TALIBAM! M/ AUDRY CHEN
Kevin Shea – trommer
Matt Mottel – synth
Audry Chen – vokal + +

ZANUSSI 3
Per Zanussi – bass
Kristoffer Alberts – sax
Per Oddvar Johansen – trommer

TALIBAM! M/ AUDRY CHEN

Talibam! har kødda med og underholdt hjemmepublikummet i New York sida tidlig 2000-tall, og de som husker svært godt vil erindre at de for rimelig nøyaktig 10 år sida spilte på Mono under Deathjazz-flagget. Sjøl beskriver de seg ganske så presist som «dadaist provocateurs with an innate love for the history of music». Trommis Kevin Shea er forøvrig også å finne i den velrennomerte kvartetten Mostly Other People Do The Killing, mens synthist Matt Mottel er medlem av CSC Funk Band. Ellers spiller Talibam! titt, blant en lang rekke bra navn, med folk vi kjenner fra Blow Out!, som Alan Wilkinson , Phil Minton – og som i kveld, Audry Chen.

Kinesisk-amerikanske Audrey Chen er behørig skolert både som cellist og vokalkunstner, men greiene hun har holdt på med det seineste tiåret lærer du ikke på noen utdanningsinstitusjon. Chen improviserer vilt både med instrument, stemmebruk og elektronikk og sjøl om hun primært har jobba som soloartist den siste tida, finnes det flust av samarbeidspartnere som en kan klø seg i surdeigsskjegget og nikke anerkjennende til når en hører navnene deres; Joe Mcphee, Nate Wooley og Mats Gustavsson for å nevne noen få.

ZANUSSI 3

Per Zanussi er også en av herværende konsertseries nærmeste venner og udiskutable favoritter, manifestert gjennom fantastiske opptredener med f.eks. Trespass Trop og Interlocutor, for å nevne noen få.

Saksofonist Alberts har vi også møtt på i mange salige Blow Out!-sammenhenger, i ulike ad-hoc grupper, fra top notch-band som Cortex og SAKA.

Trommis Per Oddvar Johansen har også en imponerende cv – samarbeid med folk som Solveig Slettahjell, Petter Wettre, Trygve Seim, Eldbjørg Raknes og ikke minst Christian Wallumrød og Close Erease. Vi har hørt ham på Blow Out! på Mir for noen år sida med Electric Pansori og det er stor stas å kunne invitere denne bølingen til vårt nye hjem på Hærverk.

Sjekk ut folk på internettet:
Talibam!: https://talibam.bandcamp.com/
Kevin: http://www.kevinshea.info/
Audry: http://www.audreychen.com/
Kristoffer: http://www.kristofferalberts.no/
Per Oddvar: http://peroddvar.no/

Konsertserien Blow Out! er et samarbeid mellom jazzmusikere i Oslo og Konsertforeninga, støtta av kommunen og Kulturrådet.

Konsertstart 21:00
170 /120 (medlemspris)

Del denne konserten:

Få siste nytt fra Konsertforeninga rett i innboksen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!