Gorilla Ass Piano

Fred Lonberg-Holm – Cello (m/masse fete pedaler)
Per Zanussi – Bass
Ståle Liavik Solberg – Slagverk og perk

Det er ikke godt å si hvem som er hvem av Gorillaen, Ass’n og Pianoet, men det vi kan si er at når frikern fra Chicago, hvitevaregrossisten (?!) fra Stavanger og godgutten fra Hamar trommer sammen så blir det garantert ikke treigt. Trioen rocka gammelskolen på Karlsøya i sommer til stor glede for småfulle tromsøfolk og lettere bedugga sjøsamer, som tydelig storkoste seg i solsteika utafor skolebygget. Nå er triangelet tilbake i beste velgående for å gi oss en søndagkveld to rembember.

Anti-Cellisten Fred Lonberg-Holm-har base dypt dypt i Chicacos jazzundergrunn og for tida på turne med storkarene Peter Brøtzmann og Paal Nilssen-Love. Vanligvis er han primus motor i Valtine Trio og The Lightbox Orchestra, men i kveld er det altså Gorilla Ass som gjelder. Gled dere til å høre Lonberg-Holm med fingra godt planta på celloen og fuzzpedalen i bånn.

En annen som har fingra godt planta på strengene er bassist Per Zanussi som tilogmed den gjengse pønker burde ha hørt om. Per spiller med en helg masse band der Zanussi 5, som du sikkkert husker fra årets første Blow Out! kanskje ligger hans hjerte nærmest. Hvis du bransjehora (eller sneik) deg inn i Jakobskirka på lørdag så fikk du en skikkelig runde rå impro fra Møster! der han har tatt over bassistjobben til Nikolai Eilertsen med stor suksess.

Inni kroken, bak stortromma med den velklingende stickern “When I hit the you drum, you shake the booty” sitter en av norges råeste impro-trommiser om dagen. Ståle Liavik Solberg har gjort seg bemerka med Motsol, S/S Motsol, ZAS Trio og i diverse samarbeidskonstellasjoner enda mer diverse musikere. Når han ikke kjekker seg med improjazz så kommer hipster-trommisen med sammen navn ut og spiller trommer og perk i Diskjokkeband og Babu Raku Orchestra. Også er han programansvarlig for den eminente improvisasjons-serien Blow Out!

Ikke gå glipp av denne bare fordi dere skal bruke søndagskvelden til å være fyllesjuke og se Brille eller Nytt på Nytt i nett-tven.
http://www.lonberg-holm.info/
http://www.perzanussi.com/

Del denne konserten:

Få siste nytt fra Konsertforeninga rett i innboksen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!