Gutvik Ukentlig: Emmeluth/ Kjorstad/ Knedal Andersen/ Gutvik + Ungsoloen: Ellie Mäkelä

Gutvik Ukentlig

Gutvik Ukentlig for nittenende gang!
I dette tiåret har sommer-improv-konsertserien Gutvik Ukentlig funnet sted på stadig nye, gode lokaliteter i Oslo. I 2011 var bydelspuben Tamara scene for konsertserien og i 2012 og 2013 ble den knøttlille platesjappa Stein og Jord Platebar og bokhandleren Cappelens Forslag den naturlige ramme for et program preget av det fantastiske europeiske improv-miljøet. I 2014 slo serien nye røtter i Boksen på Kulturhuset på Youngstorget og Taxi Take Away. De siste årene har Axel Dörner, Julie Kjær, Joe McPhee, Paal Nilssen-Love, Eivind Opsvik, Rachel Musson, Raymond Strid, Rudi Mahall, Dominic Lash, Pat Thomas, John Russell, Audrey Lauro, Okkyung Lee, Tobias Delius, Akira Sakata, Steve Noble, John Butcher, Elsa Bergman, Thomas Lehn vært noen av navnene som prydet programmet. Sideserien Ungsoloen har befestet seg som det naturlige supplement til et program i internasjonal toppklasse.

Tirsdag 3. august på Cappelens Forslag:

Signe Emmeluth / Hans Kjorstad / Dag Erik Knedal Andersen /Ketil Gutvik
/ sax / fiolin / trommer / gitar /
Ungsoloen: Ellie Mäkelä
/ bratsj /

Signe Emmeluth gjestet Gutvik Ukentlig for første gang i 2017. Siden den gang har hun skutt rakettfart og sammen med den utrolige altmuligmannen Hans Kjorstad ble det ytret ønske om å spille kvartett med gamlegutta Dag Erik Knedal Andersen og Ketil Gutvik. Gutvik Ukentlig gjør slike drømmer til virkelighet.

Ellie Mäkelä er ein bratsjist som går andre året på Jazzlinja ved NTNU. Ho har ein brei musikalsk baggasje, og hovudprosjektet hennar er å utforske og vidareføre andre kulturlege uttrykk og andre instrumentale roller til bratsjen. Blant hennes instrumentaltekniske forbilete er bl.a. Kurt Rosenwinkel, Harry Lookofsky og Stian Carstensen.

STED 3. august:
CAPPELENS FORSLAG
Bernt Ankers gate 4B, 0183 Oslo
TID: dør 1930 konsert 2000
DAG: hver tirsdag fra 3.8 til 7.9
BILLETT: Den gule grisen sjekker din forhåndskjøpte billett fra ticketco (150,-)

Konsertene er støttet av Norsk jazzforum, Norsk Kulturråd, Oslo Kommune og arrangeres i samarbeid med Konsertforeninga.

Få siste nytt fra Konsertforeninga rett i innboksen.

Subscribe to our newsletter and stay updated.