Gutvik Ukentlig: Kristin Andersen / Ole Mofjell / Ketil Gutvik + Ungsoloen: Nicolas Leirtrø

tirsdag 6. september
Kristin Andersen / Ole Mofjell / Ketil Gutvik
/ trompet og blokkfløyte / trommer / gitar /
Ungsoloen: Nicolas Leirtrø
/ kontrabass /

At Kristin Andersen Høvin har blitt en slags gjenganger på Gutvik er ikke så rart når hun spiller improvblokkflyte på den måten hun gjør. Når hun i tillegg bringer inn en bortimot trollsk trompetdimensjon blir grisen på gråten. I rekken av koblinger du ikke har hørt før er det fantastisk at denne trioen også består av trommeslager Ole Mofjell. Få slår som han og med Gutviks lydunivers på gitar blir dette trioen du ikke kan gå glipp av.

Ungsoloen 6. september:
Trønderen, barytongitaristen og kontrabassisten Nicolas Leirtrø har med årene blitt en svært aktiv og sentral skikkelse på den norske impro-, jazz- og rockescenen. Til tross for å ha spilt solokonserter i 10 år blir dette Leirtrøs aller første av det akustiske slaget! Det skal likevel bli høyenergisk når Leirtrø de siste årene har steppet inn i rekken blant Norges mest uredde og hardtslående kontrabassister.

FOR en sesongvslutning! Og neste år er det 20-årsjubileum!

BILLETT: Den gule grisen sjekker din forhåndskjøpte billett fra ticketco (150/ 100,-)

TODAGERSBILLETT (ink. mandag 5. september - Gutvik Ukentlig: Ida Heidel / Dag Erik Knedal Andersen / Ketil Gutvik + Ungsoloen: Andrine Erdal): 200/ 150,-)

Café MIR
Toftesgate 69, 0552 Oslo
TID: dør 19:30 konsert 20:00Lignende konserter