Gutvik Ukentlig: Orning/ Zanussi/ Røysum/ Gutvik + Ungsoloen: Ingvald Andre Vassbø

Gutvik Ukentlig

Gutvik Ukentlig for nittenende gang!
I dette tiåret har sommer-improv-konsertserien Gutvik Ukentlig funnet sted på stadig nye, gode lokaliteter i Oslo. I 2011 var bydelspuben Tamara scene for konsertserien og i 2012 og 2013 ble den knøttlille platesjappa Stein og Jord Platebar og bokhandleren Cappelens Forslag den naturlige ramme for et program preget av det fantastiske europeiske improv-miljøet. I 2014 slo serien nye røtter i Boksen på Kulturhuset på Youngstorget og Taxi Take Away. De siste årene har Axel Dörner, Julie Kjær, Joe McPhee, Paal Nilssen-Love, Eivind Opsvik, Rachel Musson, Raymond Strid, Rudi Mahall, Dominic Lash, Pat Thomas, John Russell, Audrey Lauro, Okkyung Lee, Tobias Delius, Akira Sakata, Steve Noble, John Butcher, Elsa Bergman, Thomas Lehn vært noen av navnene som prydet programmet. Sideserien Ungsoloen har befestet seg som det naturlige supplement til et program i internasjonal toppklasse.

tirsdag 10. august
Tanja Orning / Andreas Røysum / Per Zanussi / Ketil Gutvik gitar
/ cello / klarinett / kontrabass /gitar /
Ungsoloen: Ingvald Andre Vassbø
/ trommer /

I 2018 gjorde Tanja, Per og Ketil flere konserter med dansk improvs udiskutable dronning, Lotte Anker. Mens vi venter på at Delta-feberen skal gå over fyller ingen ringere enn Andreas Røysum dronningens sko.

Ungsoloen 10. august
Ingvald Andre Vassbø er en trommeslager fra Egersund som har studert ved Jazzlinja i Trondheim og er kjent fra grupper som Juno, Kanaan og Bouzouki Blues Experiment. Siden 2019 har han vært basert i Oslo .

STED 10. august:
CAPPELENS FORSLAG
Bernt Ankers gate 4B, 0183 Oslo
TID: dør 1930 konsert 2000
DAG: hver tirsdag fra 3.8 til 7.9
BILLETT: Den gule grisen sjekker din forhåndskjøpte billett fra ticketco (150,-)

Konsertene er støttet av Norsk jazzforum, Norsk Kulturråd, Oslo Kommune og arrangeres i samarbeid med Konsertforeninga.

Få siste nytt fra Konsertforeninga rett i innboksen.

Subscribe to our newsletter and stay updated.