Matriarkatet, Korp & Pox

24. mai feirer Motmakt sin femårsdag og inviterer til rødsvart aktivistbonanza på Blitz!
Det blir blant annet foredrag og workshops med Jerome Roos fra ROAR Magazine, den tyske aktivisten Hanna Poddig og Oslo Queer.
FemmeBrutal står for underholdninga, og presenterer to rå, feministiske band.

Matriarkiet
Husker du De Lyckliga Kompisarna? Dia Psalma? Charta 77? Trudde du at den svenske trallpunken var borte? Det stemmer ikke. Nittitallets elsk/hat-pønk eksisterer i aller høyeste grad. Matriarkatet is in the trallhouse. Kvinnesterke levererer de låter som «Äckelgubbe på tunnelbanan», «Mäns» og «Turbaniseringen». De spiller på politiske arrangement, store som små – reine som skitne. Dette er dansevennlig pønk for alle som synes feministisk agenda og harrysvensker høres ut som en kul kombinasjon.
Hør her: https://soundcloud.com/matriarkatet

Korp
Häxkäng fremført av et heksegjeng fra Malmø. De sampler Astrid Lindgrens villvetter; Nu ska blodet flyta. Temaet går i det vi liker – åpne grenser, antifascisme, den sorte fanen og søsterskap. Det er rått og det er d-takt. Liker du Nausea, Disclose og band med så krøstete logoer at det nesten ikke går å lese bandnavnet? Da må du oppleve Korp. Live and alive.
Hør her: http://korp.bandcamp.com/

Pox

Oslobaserte Pox spiller har spilt skranglete punk på byens minst like skranglete scener i rundt ett og et halvt år nå. De har gitt ut en demo på kassett, den kan du høre på http://poxoslo.bandcamp.com/


50,-
Fra 20.00
Event på facebook her.
Sjekk hele programmet til Motmakt her.

Del denne konserten:

Få siste nytt fra Konsertforeninga rett i innboksen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!