The Thing og Pocket Corner

For en kveld! For en gjeng! Det blir full bombing fra den norsk-svenske angrepsalliansen The Thing og Pocket Corner er ikke snauere enn at de fyrer av et par runder med metraliøsa de også. Dette blir for vilt! Free the jazz!

POCKET CORNER

Trompetist Didrik Ingvaldsen har i 25 skeive år vært både fyrbøter og lokomtivfører i Pocket Corner, ei gruppe som har alltid gått helt egne veier i norsk musikkliv. Skiva Dog & Moon kom tidligere i år og er en helt spesiell kombo av fri og vill, men så plutselig smooth og tonal jazz.

Med på laget er saksofonist Glenn Brun Henriksen, gitarist Vidar Schanke, kontrabassist Mikael Olsson og trommeslager Ståle Birkeland, som iallfall folk som har vært mye på byen i Stavanger kjenner fra bl.a. Kitchen Orchestra.

Sjekk ut Pocket Corner her: http://www.myspace.com/pocketcorner

THE THING

En skal være bra inni VG-lista for ikke å ha hørt The Thing. Trommis Paal Nilssen-Love er en kar med svært mange jarn i elden, men er ikke snauere enn at han tar med sine støyende medsammensvorne, bassist Ingebrigt Håker Flaten og den svenske saksofonisten Mats Gustavsson, til å lage litt skikkelig baluba på Mir denne tirsdagen. Det er mange år, utgivelser og konserter sida The Thing var unge og lovende – nå er de voksne og jævla hissige.

Mer om The Thing her: http://www.thingjazz.com/

Konsertstart 21.00 | 100kr

Del denne konserten:

Få siste nytt fra Konsertforeninga rett i innboksen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!