Blårollinger: LØKKI

Da sangerne Nils Christian Fossdal, Mattis Myrland og Hans Martin Austestad i 2010 møttes rundt en mikrofon til filmmusikkinnspilling, ble det på et øyeblikk klart at dette kom til å bli mektig fint. Filmen som skulle få lydspor hadde tittelen «Sykt lykkelig», og stakk av med den gjeveste prisen på Sundance Film Festival.

Den gang hadde de navnet Lucky 3, nå er trioen blitt kvartetten Løkki (ved hjelp av Håkon Rasmussen).
Bestående av habile sangere innenfor et mangetall sjangre, har Løkki lagt sin elsk på rural, amerikansk harmonisang: Bluegrass, Old-Time, Southern gospel og Jubilee-sang. De akkompagnerer seg selv med gitar og banjo og synger utadvendte sanger om kjærlighet og tap. Stemmene spenner fra det buldrende bassregisteret til lysere lengsler. Naturlig, trestemt mannssang har aldri slått feil, uansett om det er barn, voksne, menigheter eller fengselsinnsatte som sitter i publikum.

Blårollinger er en konsertserie for barn og voksne. Vi setter den nære opplevelsen med musikerne i forsetet, sammen skal publikum og utøvere oppleve magien musikk er i levende live.

facebook.com/Blarollinger

Billetter kr. 50,- (barn) / 100,- (voksne). Barn under 2 år går gratis. Billetter selges i døra (vi tar kort). I kiosken er det kalde harde kontanter som gjelder.

Dørene åpner 12:00, konserten starter 13:00.

Del denne konserten:

Få siste nytt fra Konsertforeninga rett i innboksen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!