Blårollinger: Meg og Kammeraten Min

Blårollinger – nå på lørdager, nå på Caféteatret!

Vi markerer den nye Blårollinger-æraen med en av våre absolutte publikumsfavoritter, Meg og Kammeraten Min.

Meg og kammeraten min er Martin Hagfors (Meg) og Erik Johannessen(Kammeraten).

Martin er kjent som en av landets mest respekterte låtskrivere, Erik som trombonist, arrangør og multiinstrumentalist fra blant andre Jaga Jazzist. Sammen lager de skikkelig musikk for tullete barn i alle aldre, og høster lovord for nesten alt det gjør. Les bare:

«Denne duoen er uimotståelig, der de kombinerer popteft, leken humor og reflektert alvor med sin musikalitet, inkluderende væremåte og avvæpnende sjarm. Anbefaler et eksemplar i alle hjem for gledens skyld». Svein Andersen – Aftenposten

«Meg og Kammeraten Min kan få alle som har sans for stor popmusikk til å smelte av beundring. Allerede åpningslåten «Hvilken oppgang bor du i? » viser en popteft som er uimotståelig.» Geir Rakvåg – Dagsavisen

Blårollinger er en konsertserie for barn og unge, i samarbeid med Konsertforeninga. Støttet av Oslo Kommune og Kulturrådet.

Dørene åpner 12:00, konserten starter 13:00

Billetter:

Barn – 50 (de under 2 år går gratis)

Voksne – 100

Familiebillett (inntil 2 voksne + inntil 5 barn – 300

Del denne konserten:

Få siste nytt fra Konsertforeninga rett i innboksen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!