Blårollinger på Caféteatret: I Huset til Kjell

Velkommen inn i Kjell Lunds univers!

Med Tinken Laurantzon, Lars Fredrik Beckstrøm og Trygve Beddari

Kjell Lund var en svært allsidig mann , i tillegg til å være arkitekt i Lund & Slaatto sto han bak flere serier i Barnetimen for de minste i NRK, fra 1958 til 1962, der han også skrev mange av de kjente, kjære visene for barn, deriblant Her kommer guttemusikken og Den store sinte svarte katta til fru Haugen. ” I barnetimehuset ” het programmene.

I 1961 utga han også «Her kommer guttemusikken og tretten andre viser fra barnetimen». Sangene hans er utgitt med noter i en rekke sangbøker, og for mange har nok navnet hans gått litt ufortjent i glemmeboka. Men for alle dem som vokste opp før vi fikk så mange kanaler, og husker disse visene kan dette kanskje være en kjærkommen påminnelse….I denne konserten vil vi få et gjenhør med blant annet Godmorgenvise, Røverspråket, Kan du spille på slurva, Vi er to små fine damer, Hobbyvisa, Jeg heter Rars, Spurvelurven , Jungelsangen, og Den store sinte svarte katta til fru Haugen.

I Kjell Lund sine tekster blir vi presentert for et mangfoldig univers. Her er det mye varme og humor og surrealisme, men også dramatikk og humanistisk livsfilosofi.

Dørene åpner 12:30, konserten starter 13:00

Billetter:

Barn – 50

Voksne – 100

Familiebillett (inntil 2 voksne + inntil 4 barn) – 350

Blårollinger er en konsertserie for barn og unge, i samarbeid med Konsertforeninga. Støttet av Oslo Kommune og Kulturrådet.

Del denne konserten:

Få siste nytt fra Konsertforeninga rett i innboksen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!