Blårollinger på Caféteatret: KongSverre

Blårollinger på Cafétatret!

KongSverre har egentlig et helt vanlig navn. Han har ikke krone på hodet heller, og er ikke så opptatt av pene møbler og store stuer med lysekroner i taket og fine middager. Sånn som andre konger må være. Sverre synes bare at det må være greit at hvem som helst kan kalle seg noe feiende flott av og til. Kanskje du også synes det?

KongSverre har gitt ut fem plater som en del barn liker selv om de ikke tenkt som barnemusikk. Kanskje han bare er litt barnslig da. Sverre har også spilt og sunget mange forestillinger på skoler ulike steder i landet, både med egne og andres sanger. På denne konserten får vi høre Sverres egne sanger, som handler om å slå på trommer, om å dra til Utlandet eller la det være, om fæle typer og sure folk, og sannelig har det sniki seg inn en nattasang. Birger er også med, han spiller trommer. Eller slår på kasser og andre ting som lager lyd. En konge gjør jo ikke mer enn nødvendig selv, så han kommer nok til å trenge litt hjelp av publikum underveis.

Skuffa? Trodde du han skulle ri inn på en hvit hest eller noe da? Hallo!?

KongSverre er aktuell med albumet «Kongerekka» der han har med gjester som Emile the Duke, LULI, folk & røvere m.fl.

Blårollinger er en konsertserie for barn og unge, i samarbeid med Konsertforeninga og Nordic Black Theatre & Cafeteatret . Støttet av Oslo Kommune og Kulturrådet.

Dørene åpner 12:30, konserten starter 13:00

Billetter:

Barn – 50 (de under 2 år går gratis)

Voksne – 100

Familiebillett (inntil 2 voksne + inntil 5 barn – 300

Del denne konserten:

Få siste nytt fra Konsertforeninga rett i innboksen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!