Blårollinger på Caféteatret: Lille Bille

Blårollinger på Caféteatret: Lille Bille

Låter om små detektiver, alt det rare som folk kaster på et sankthansbål, om hvor rart det er at jorda faktisk er rund og masse anna gøy.

Utgangspunktet for dette prosjektet er en felles forkjærlighet for en skatt av barneplate av den nordnorske visekunstneren Terje Nilsen fra 2003. Plata ”Lille Bille” fikk Spellemannpris påfølgende år og mye blest rundt sine sterke låter og undrende, morsomme og poetiske tekster for barn i alle aldere.

Ole Jørn Myklebust (vokal og trompet), Håvar Bendiksen (gitar) og Hallgrim Bratberg (gitar) er tre erfarne utøvere både på den norske musikkscenen og i barnekunstfeltet. De har hatt mangeårige samarbeid med artister som Mari Boine, Jonas Fjeld, Halvdan Sivertsen, Unni Wilhelmsen, Silje Nergaard og Kari Bremnes ved siden av egne prosjekter. Samlet har de spilt over 2000 barnekonserter, og brenner for viktigheten av formidling av kunst til barn og unge.

Passer for alle barn og voksne, men ekstra godt for de mellom 3-10 år.

Blårollinger er en konsertserie for barn og unge, i samarbeid med Konsertforeninga. Støttet av Oslo Kommune og Kulturrådet.

Dørene åpner 12:30, konserten starter 13:00

Billetter:

Barn – 50

Voksne – 100

Del denne konserten:

Få siste nytt fra Konsertforeninga rett i innboksen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!