Blårollinger på Caféteatret: Majorstuen Ørkenbluesensemble

Øst møter vest! Majorstuen møter Grønland!

«Sahara Safari»

Billettinntektene fra denne konserten går til Dråpen I Havet, en organisasjon som jobber med barn på flukt.

På tur i Middelhavet i båt kommer lille Adnan bort fra familien sin. Han ender opp på kysten av Marokko, og må prøve å komme seg hjem til Syria i håp om å se familien sin igjen. På veien gjennom Nord-Afrika møter han mennesker og dyr og lærer om vennskap, sorg og kjærlighet.

Med fortellere i spissen formidles forestillingen gjennom ulike medium; Ved bruk av regionale musikalske stiler og instrumenter illustreres den geografiske reisen gjennom sangene og musikken. Kulisser, bilder og lys gir et innblikk til en annen verdensdel når vi besøker riader, ørkener, savanner og gamle orientalske byer.

Vel møtt til en reise med oss i musikk, geografi, kultur og vennskap!

Majorstuen Ørkenbluesensemble spiller tradisjonell afrikansk blues med inspirasjon fra tradisjonsmusikken i Maghreb-regionen og klassisk arabisk musikk. Med norske tekster presenteres et musikalsk univers preget av humor, naivitet, sorg og glede. Dette er dansbart, fengende og samtidig et friskt innskudd på den norske musikkscenen. Her vil publikum oppleve tradisjonelle instrumenter, rytmer og lydlandskap de kanskje ikke hadde kjennskap til fra før.

Dørene åpner 12:30, konserten starter 13:00

Billetter:

Barn – 50

Voksne – 100

Familiebillett (inntil 2 voksne + inntil 4 barn) – 350

Blårollinger er en konsertserie for barn og unge, i samarbeid med Konsertforeninga. Støttet av Oslo Kommune og Kulturrådet.

Del denne konserten:

Få siste nytt fra Konsertforeninga rett i innboksen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!