Blårollinger på Caféteatret: The Switch

Blårollinger ønsker velkommen til familiekonsert med Norges best bevarte pophemmelighet (enn så lenge)!

Vi snakker pop i ordets beste forstand. Herlige vokalharmonier, ambisiøse arrangementer og bunnsolid håndtverk. Sånn pop som trekker tankene til Beatles og Beach Boys uten at det blir kleint. Sånn pop som vi helst vil ha! Sånn pop som kidsa fortjener!

The Switch ble dannet tilbake i 2010, av musikere fra ulike deler av Oslos musikkscene – og feirer dermed et sorts jubileum i 2020.

Debutplata «Big If» kom i 2014, og siden har bandet gitt ut fire album. «The Switch Album» fra 2016 ble en favoritt blant anmelderne, og plata vant flere priser – deriblant en Spellemann. I fjor kom The Switch ut med sitt femte album, “Birds of Paradise”. Det kom i september i fjor, og var deres mest ambisiøse til nå. Her var bandets sterke tekster, svale vokalharmonier og lekne instrumentering er tydeligere enn noensinne, og albumet ble svært godt mottatt.

I år er bandet klar med ny musikk – de jobber med en liveplate fra et tredagers opphold de hadde på baren Moskus i Trondheim i fjor – og vil også slippe de første to delene av prosjektet Macca/Jawaka i løpet av året. Det første kommer 6. Mars, og heter “Macca/Jawaka – Songs From The Teenage Equator”.

NB! Dørene åpner 12:30, konserten starter 13:00

Caféteatret serverer vaffler brus, kaffe og annen snacks.

Billetter:

Barn – 50

Voksne – 100

Familiebillett (inntil 2 voksne + inntil 4 barn) – 350

Barn under 2 år går gratis.

Blårollinger er en konsertserie for barn og unge, i samarbeid med Konsertforeninga. Støttet av Oslo Kommune og Kulturrådet.

Del denne konserten:

Få siste nytt fra Konsertforeninga rett i innboksen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!