Blow Out! – And Now The Queen + Frank Rosaly solo

AND NOW THE QUEEN
Fredrik Ljungkvist – sax
Mattias Risberg – piano

FRANK ROSALY SOLO
– trommer

AND NOW THE QUEEN
Den amerikanske komponisten, musikeren og bandlederen Carla Bley har i generasjoner vært en viktig inspirasjonskilde for jazzister over hele kloden; noe Salt Peanuts-redaksjonen kan, og vil, belære deg om hele kvelden. And Now The Queen utgjøres av to svenske herrer, er tufta på musikken hennes og i anledning a’ mor sjøl runda 80 i fjor kom duoen med ei nydelig skive.

Saksofonist Fredrik Ljungkvist er nesten popstjerne med den utmerka gruppa Atomic, og vi på Blow Out! kjenner ham fra stilreine frijazz-øvelser som LSB og Yun Kan 10, foruten den legendariske konserten med Bobo Stenson og Jon Christensen Med seg har han pianist Mattias Risberg, som blant mye sampill med prominente utøvere i nabolandet, er en del av overnevnte Yun Kan 10.

FRANK ROSALY SOLO
Den amerikanske trommisen Frank Rosaly har gjesta oss med lange, men jevne mellomrom oppigjennom, seinest med trioen Hearts & Minds ved starten av fjoråret. Ellers vil folk ha hørt ham med Dave Rempis Percussion Quartet, Scorch Trio, Thurston Moore, Fennesz, Ken Vandermark og Jaap Blonk, eller som sist han spilte i Oslo, med The Young Mothers.

Sjekk ut hjemmesider:

http://mattiasrisberg.se/
http://www.frankrosaly.com/

Musikken starter ganske presis klokken 21:00
Døra: 150 / 100 (medlemmer)

Konsertserien Blow Out! er et kyss mellom jazzmusikere i Oslo og Konsertforeninga, sponsa av kommunen og Kulturrådet.

Del denne konserten:

Få siste nytt fra Konsertforeninga rett i innboksen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!