Blow Out! Habbestad / Field + Delius / Lillinger

To duoer, én kveld, det er Blow Out! og det skal syde på scena, i kranene på Mir og i hjertene på folk som liker jazzen sin fri.

Bjørnar Habbestad: fløyte / elektronikk

Nicolas Field: trommer / elektronikk

Vi er ikke bortskjemt med fløytister på den norske scena, men det finnes noen eksepsjonelle eksemplarer og Bjørnar Habbestad er en av dem. Han er en av drivkreftene bak N Ensemble/N Collective, er ellers å finne i den fabelaktige kvartetten Lemur og de med relativt fungerende korttidsminne vil huske ham fra Per Zanussis Interlocutor her hos oss for noen uker sida.
Fra N Collective kommer også den engelskfødte trommisen Nicloas Field. Field er aktiv i lydkunst/støy/impro-feltet i flere europeiske land og har f.eks. turnert med Blow Out!-yndlingene Cactus Truck.

Tobias Delius: sax / klarinett

Christian Lillinger: trommer

Tobias Delius er født i England, men har i lang tid hatt base i frikerparadiset Amsterdam, før han nå holder til i Berlin. Der spiller han med alt og alle i byens impro-miljø, når han ikke er på turné ICP Orchestra eller et av de mange andre glitrende bandene har spiller i.
Medspiller denne gangen er den noen generasjoner yngre trommeslageren Christian Lillinger.
Lillinger holder til i Berlin og er involvert i et utall prosjekter i byrepublikken; ikke minst med bandet Grünen, som gav ut skive på det protugisiske cred-selskapet Clean Feed for et par måneder sida.

Noen hjemmesider å sjekke ut:
http://www.nicolasfield.com/
http://christian-lillinger.com/

Del denne konserten:

Få siste nytt fra Konsertforeninga rett i innboksen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!