Blow Out! Kapow + View From Nowhere

KAPOW

Klas Nevrin – synth

Laurens Smet – el-bass

Øyvind Skarbø – trommer

VIEW FROM NOWHERE

Rudolf Terland Bjørnerem – gitar

Fredrik Rasten – gitar

KAPOW

Den svenske pianisten Klas Nevrin vil den oppmerksomme Blow Out!-entusiast ha fått med seg når han har spilt med Fredrik Ljungkvists superbe orkester Yun Kan 10, eller en har hørt ham med bandet Honeyleap med Per Zanussi og Øyvind Skarbø. Nevrin underviser utover det i praktisk og teoretisk frijazz ved Musikkhøyskolen i Stockholm, og har videre gang i flere andre grupper, deriblant sin egen trio og eget ensemble. Denne kvelden tar han med syntheseizeren og det gledes.

Den belgiske bassisten Laurens Smet har vært innom den tilnærma streite belgiske popgruppa Robbing Millions, men er invitert til Oslo grunna sitt traktement av mer frijazza og avantgardistisk karakter. Andre prosjekter han er involvert i teller band som Bambi Pang Pang og Andrew Cyrille’s «Drop your Plans».

Trommis Øyvind Skarbø har base i Bergen og er involvert i stadig flere fetere ting. Grupper som Crab Is Crap og 1982 bær nevnes, og ikke minst plassen i Håkon Kornstads fantastiske Tenor Battle-ensemble.

VIEW FROM NOWHERE

Gitarist Fredrik Rasten har besøkt oss som en del av duoen Pip og sammen med to andre særs spennende og unge utøvere, Jan Martin Gismervik og Natali Garner. Hver gang har det blitt avlevert snodige, vakre og fengende greier. Denne gangen har han med seg en nykomling på Blow Out!-skuta, Rudolf Terland Bjørnerem.

Terland Bjørnerem er ellers involvert blant annet trioen As deafness increases og duoen Kaikõ, i tillegg til mer ad-hoc baserte saker. Raddiser som vi er, har vi også ha sett ham på scenen med visegruppa Ohnesorg.

Sjekk ut litt hjemmesider:

Klas: http://nevrin.se/

Laurens: http://www.laurenssmet.com/

Øyvind: http://www.oyvindskarbo.com/

Rudolf: https://terlandbjornerem.com/

Konsertserien Blow Out! er et samarbeid mellom jazzmusikere i Oslo og Konsertforeninga, støtta av Kulturrådet og Oslo Kommune.

Konsertstart klokken 21:00. Billetter 150/100. Medlemsskap for 2016 koster 300,- (da får du konserten med på kjøpet).

Meld din interesse på Facebook her.

Del denne konserten:

Få siste nytt fra Konsertforeninga rett i innboksen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!