Blow Out! Ken Vandermark / Paal Nilssen-Love DUO + Adam Pultz Melbye SOLO

KEN VANDERMARK/PAAL NILSSEN-LOVE DUO

sax / klarinett & trommer

ADAM PULTZ MELBYE SOLO

kontrabass

KEN VANDERMARK / PAAL NILSSEN-LOVE DUO

Vi tar ikke i når vi påstår at trommis Paal Nilssen-Love er en av de ledende skikkelsene innafor øs-pøs hardcore improvisert frijazz i verden i dag. Nilssen-Love var en ikke uviktig bakmann under Blow Out! sin spede fødsel, og har etterlatt folk i spasmer gjennom band som bl.a. The Thing, Atomic, Lean Left og et utall mer eller mindre faste konstellasjoner. Derfor er det tipptopp at han i mellom hyperaktiv turnevirksomhet og bare noen få døgn etter overstått All Ears-festival tar seg tida til å spille en tirsdag for oss på Mir. Med seg har han saksofonist/klarinettist Ken Vandermark som stadig befester seg som et av de gigantiske navna innen scena. På diskografien hans står, foruten prosjekter som Fire Room og School Days med overnevnte trommeslager, Vandermark 5, The Ex Brass Unbound og samarbeid med ordentlige folk som Peter Brötzmann, Mats Gustavsson og Joe McPhee.

ADAM PULTZ MELBYE SOLO

Den danske bassisten Adam Pultz Melbye er kanskje et ubeskrevet blad for Blow Out!-publikummet, men ikke for folk som følger litt med på hva som skjer nedover i landane, som de sier i Grenland. Pultz Melbye har, med Berlin som operasjonsbase, med deltatt i på en rekke innspillinger og improvisert seg mange ganger rundt i Europa med gode navn som f.eks Lotte Anker, Fred Lonberg-Holm og Alex Dörner. Denne kvelden stiller han solo – og flesker likesågodt til med plateslipp, så folket bør ta med litt ekstra cash.

Inngang: 150,-/100,-

Medlemskap 2014: 300,- (første konsert er gratis)

Sjekk folk ut på nett:

Paal: http://www.paalnilssen-love.com/

Ken: http://www.kenvandermark.com/

Adam: http://www.adampultz.com/

Oss: www.konsertforeninga.no

og gløm ikke: http://www.all-ears.no/

Konsertserien Blow Out! er manifestasjonen av den betingelsesløse kjærligheten mellom Konsertforeninga og jazzmusikere i Oslo

Del denne konserten:

Få siste nytt fra Konsertforeninga rett i innboksen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!