Blow Out! Stian Westerhus solo + Harald Fetveit / Agnes Hvizdalek

Stian Westerhus solo

En stadig større del av befolkninga i Norge har opplevd at den gitarspillende trønderen Stian Westerhus har rocka skiten av dem. Det har han gjort med band som Bladed, Monolithic og Puma og med prominente folk som Nils Petter Molvær, Helge Sten, Snah og Lasse Marhaug. Westerhus har de siste åra gjort god figur både i rockeverden og i jazzverden og i den ikke ubetydelige gråsona i mellom de to. Soloskiva ”Pitch Black Star Spangled” fra i fjor blei overstrømmende godt mottatt og Westerhus opererer også aleine denne kvelden på BlowOut!

Stian Westerhus på internett : http://www.stianwesterhus.com/

Harald Fetveit / Agnes Hvizdalek

Elektronisk duppedittist Harald Fetveit er ikke noen fyr som kompromisser for å få plass på salgslistene. Fetveit har hatt fingra i svært mye av det som har skjedd på den eksperimentielle musikkscena i Oslo i mange år, ikke minst med BlowOuts åndssøtre/brødre i Dans For Voksne. Denne kvelden stiller han, som ofte før, i tag team med vokalist Agnes Hvizdalek.

Hvizdalek har lang fartstid som improvisatør, noe som i tillegg til jevnlige konserter sammen med likesinnede både i og utafor hovedstaden, har manifistert seg i skiva ÖNCZkekvist i 2010. Vi veit ikke hva vi kan vente oss av disse to denne kvelden, og nettopp det faktum gjør at vi gleder oss som barn. Mer informasjon: https://www.konsertforeninga.no/ Billetter: 100 kr (50 kr)

Del denne konserten:

Få siste nytt fra Konsertforeninga rett i innboksen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!