Brutal Julespesial: SinCis / Nikki Oniyome / Femme DJs

Velkommen til Brutal Julespesial 2019!

Velkommen til en julefest fri for juletrær, gløgg og vise menn, men fylt til randen av fet musikk fra både scene og platespiller, topp stemning og glitrende selskap på Mir.

SinCis Tar deg med på en reise der det akustiske møter det elektroniske og utfordrer musikerne til å fange lytterne i en opplevelse. SinCis er i stadig bevegelse og har ingen planer om å repetere seg selv, en gruppe der den eneste begrensningen er musikernes egen kreativitet. Prosjektet ble startet av Ingrid Frivold (Frank Znort Quartet/Beglomeg mm), som for anledingen har med seg Synne Sanden og Christian Næss.

Nikki Oniyome er hjertebarnet til gitarist og vokalist Lisa Canlinha, produsent Jørgen Skjulstad (aka Center of the Universe), og bassist Vebjørn Axelsen, og leverer skandinavisk indietronika med en forkjærlighet for mørk, stemningsfull pop og følelseladde beats som trekker tankene til folk som Portishead, Björk og Fever Ray.

DJ Tante Gerd repper Femme Brutal og spiller musikk gjennom aftenen.

De herlige menneskene i indre bys rareste bar står for vertskapet. Mir er stedet, 20:00 starter festlighetene.

Billetter: 170 / 120
Vi starter klokken 20:00

Femme Brutal er et feministisk bookingkollektiv, i samarbeid med Konsertforeninga, støttet av Oslo Kommune og Norsk Kulturråd.

Del denne konserten:

Få siste nytt fra Konsertforeninga rett i innboksen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!