Crab is crap

Trommer, saksofon og andre skalldyr

ØYVIND SKARBØ trommer

ØYVIND HEGG-LUNDE mer trommer

HÅKON KORNSTAD saksofon

Crab is Crap var opprinnelig tufta på idéen om at det kanskje kunne lages fin musikk med kun to trommesett. Resultatet ble veldig varierende; stygt, sangbart, dronete, eksperimentelt, dansbart og det meste den musikalske uttrykkspaletten har å by på. Namnet er hentet fra en gambisk husmor som høylytt proklamerte at krabber, det var noe dritt. Bandet består av Øyvind mørk og Øyvind lys, folkeregistrerte som Øyvind Skarbø og Øyvind Hegg-Lunde, lettest adskilt gjennom fargen på hårmanken.

Begge er kjente fra en rekke konstellasjoner innenfor det improviserte landskapet, med utgangspunkt i at alt kan skje, og der normer og regler blir høflig og respektfullt opphevet. For anledningen er Håkon Kornstad med, foregangsfigur i norsk jazz, og en musiker med internasjonale meritter. Han har de siste ti åra (minst) vist at det fremdeles er mulig å vere en høyst personlig og original saksofonist.

Dørene åpner 12.00, konserten starter 13.00 presis. Stedet er Parkteatret i Oslo (på Olaf Ryes plass). Prisen er 50 kroner for alle rockeunger som har fylt 2 år (NB: kun cash). Vi selger som vanlig vafler , drikke og kaffe i baren.

Del denne konserten:

Få siste nytt fra Konsertforeninga rett i innboksen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!