Egil Olsen

Egil Olsen er en popstjerne litt utenom det vanlige. Med sine små, men store sanger, balanserer han sin forsiktige, fine og av og til litt triste musikk, med uforutsigbar humor og rare kommentarer. Han har turnert i både USA, Kina, Japan og Norge, og har spilt på alt fra bittesmå kafeer, til store konsertscener – fra de minste hagefestene, til de største musikkfestivalene.

I fjor slapp han platen ‘ooo what happened’ til mye skryt i avisene. “Hinsides vakre låter” skrev Dagbladet og ga den terningkast fem, mens musikkekspert Audun Vinger i Dagens Næringsliv omtalte Egil Olsen som “en av landets aller beste låtskrivere.” Egil Olsen synger sanger om både små hverdagslige ting, som å snakke med hundene sine, og om større ting, som meningen med livet og universet, om tro og om kjærlighet.

Egil Olsen liker også veldig godt å tegne, og tegner sine egne platecover. Han har også hatt kunstutstillinger og hadde nylig egen tegneseriestripe i Dagbladet om det han kaller “det patetiske livet som relativt ukjent superstjerne”. Han lager også sine egne musikkvideoer og har jobbet med filmmusikk til filmer både her hjemme og i Japan. Han har også nylig bidratt med musikk til det nye store norskproduserte dataspillet ‘Drømmefall’, der han i tillegg dukker opp i selve spillet, som en animert syngende dataspillkarakter. Egil Olsen har til og med fått sin egen hyllestplate der andre norske artister tolker sangene hans.

facebook.com/egil.olsen

Blårollinger er en konsertserie for barn og voksne. Vi setter den nære opplevelsen med musikerne i forsetet, sammen skal publikum og utøvere oppleve magien musikk er i levende live.

Billetter kr. 50,- (barn) / 100,- (voksne). Barn under 2 år går gratis. Billetter selges i døra (vi tar kort).

Del denne konserten:

Få siste nytt fra Konsertforeninga rett i innboksen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!