Femme Brutal på Globaliseringskonferansen: Mosi oa Tunya, Siory, Livmor & DJ Mor Efrony

Under årets Globaliseringskonferanse har Femme Brutal kuratert et program hvor artistene speiler årets tema, "Strategier for en bedre verden", på hver sin unike måte. Velkommen!

MOSI OA TUNYA

Mosi oa Tunya er et København-basert elektronisk afropunk-prosjekt iverksatt av Linda Lamignan, sammen med Deodato Siquir, Noella Birisawa og Raven Storm. Gjennom musikk og historiefortelling utforsker Mosi oa Tunya forestillinger relatert til vandring og diaspora, transformasjon og kjærlighet.

SIORY

Siory/Søstre, søsterskap. Prosjekt startet I 2019 av den polske artisten Ola Winnicka, en sanger og låtskriver. Fra 2021 har gruppens medlemmer i tillegg inkludert danserne og koreografene Lama og Malina. Siory er et feministisk band som blander musikksjangerne og befinner seg et sted mellom: electro, spoken word, techno, punk og rap, med live trekkspill. Konsertene til Siory innebærer dans og performancekunst som fokuserer på sosiale temaer, feministisk styrke og kampen det er å leve i deres katolske, Øst-Europeiske hjemland.

LIVMOR

Livmor kommer fra beistets tarm, treets vise, elvens strøm, den indre heksen som brygger kjærlighet i en kjele. Som spiser seg selv og blir sterkere. Et flyktig musikalsk prosjekt fra den tverrfaglige kunstneren Zirenia.

DJ MOR EFRONY byr på musikk mellom bandene.

Mer info hos Globaliseringskonferansen.

Lignende konserter