Femme Brutal x Bergen Kjøtt: Swicha Artista + Snelle m/ Kropp Uten Grenser

Femme Brutal i samarbeid med Bergen Kjøtt presenterer Swicha Artista + Snelle m/ Kropp Uten Grenser


Femme Brutal har plukket ut et spennende knippe mennesker til denne kveldens artister: fra lokale kunstnere, og rapper Swicha Artista til hovedstadens tverrfaglige kulturkonsept Kropp Uten Grenser representert av Snelle, MBA og Spr1te! Vi åpner dørene kl 20 med et kunstprogram kuratert av kunst og performance konseptet After School Special. Etter dette blir det Femme Brutal DJs etterfulgt av konserter.


SWICHA ARTISTA

Den maskerte rapperen Swicha Artista kom ned som et lyn fra klar himmel med debutlåten «Weste La Costa» som ble en undergrunns hit i rap-Norge og fikk henne stemplet på kartet på første forsøk. Rap dronningen har bygget seg opp til å bli Bergens mest lovende undergrunnsrapper og en av Norges hardeste kvinnelige rapper med sine brutal ærlige sanger, ekstremt fengende flyter og unike melodier som gjør du bare vil høre mer av henne!

SNELLE

Snelles verden er satt sammen av ironi, sårbarhet og kompromissløshet. En verden fylt med referanser og lekenhet mellom sjangere. Selv beskriver hun seg, som en ekte bitch, og en «rap-bitch, en pop-stjerne» så her får du elektronisk klubbmusikk, hyper-pop og hip-hop alt i ett. Live er Snelles opptredener lekne, energirike og fulle av attitude. Snelle har tidligere varmet opp for Sassy 009 på et fullsatt Parkteatret, spilt på festivaler som Vill Vill Vest og Bylarm og hatt konserter i Nordatlantens brygge i København og International i Salt Lake City.

Billettprisen baserer seg på en sliding scale, og er avhengig av hva du har mulighet til å betale:

Redusert: 75 kr

Student: 100 kr

Ordinær: 150 kr

Lignende konserter