Femme Brutal x Oslo Beikmørke: Leila Abdul-Rauf // SinCis // Propan // Silje Huleboer

Oslo Beikmørke i samarbeid med Femme Brutal senker decibelnivået betraktelig og inviterer til en nydelig annerledes kveld i oktobermørket.

Leila Abdul-Rauf er en multi-instrumentalist fra Oakland, California som besøker Oslo i forbindelse med et kort besøk i skandinavia. Hennes musikk er mildt sagt nydelig, og hun sier det muligens best selv:

«Songs are not so much composed as captured from dreams. Time and space are distilled down to the remains of distant memories and hidden emotions, melded into a symphony of ethereal melancholy.»

SinCis er Ingrid Frivolds «soloprosjekt», selv om Oslo Beikmørkes utsendte fikk oppleve henne i samspill med en av Norges dyktigste trommeslagere på Mir for en stund tilbake. Hun har nylig varmet opp for Sun Ra på Blå, hvilket sier sitt. Forvent svevende og klangfull improvisasjon ikke ulikt men allikevel sikkert ganske ulikt det du hørte forrige gang.

Vi klipper og limer fra PROPANs presseskriv:

«Propan har siden oppstarten i 2011 utarbeidet et tilspisset og sømløst samspill hvor de forsker på stemmens ulike roller. Med detaljfokusert arbeid har duoen opparbeidet seg tyngde og autoritet innen feltet og har overrasket både publikum og kritikere med sin hensynsløse innfallsvinkel og tilnærming til musikk.
Åpne improvisasjoner og arrangementer skaper utgangspunktet for Propans lydbilde. Stemmene dekonstrueres og samles i helhetlige lydbilder og teksturer, fengende melodier og groover, både akustisk, og gjennom forsterkninger og effekter. � Suggerende droner, teksturer, lydtepper, stemninger og klanger smelter sammen og blir en plattform åpen for egen tolkning.
Slik har duoen etablert ett friskt og forskende uttrykket som oser av selvtillit og egenart! – Propans Personlighet.»

Silje Huleboer:

«SH makes ambient, cinematic landscapes of vocal harmonies. And sometimes it becomes noise.»

En annerledes kveld i vår bok, men du verden så vakkert det blir!

100kr. i døra fra 20.00 – velkommen!

Del denne konserten:

Få siste nytt fra Konsertforeninga rett i innboksen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!