Hva Kommer Nå?

Hva kommer nå? er en multiimprovisasjonsforestilling for barn i alle aldre – og voksne! Publikum er med og påvirke hva som skjer der og da, og konsertforestillingen blir en totalopplevelse med historier, lyd, Eldbjørg Raknes sine barnesanger m.m. Hvem vet hva som skjer og hvem som kommer? Du? Kom og vær med og bestem hva som kommer…!

‘Eldbjørg Raknes’ multiimprovisasjonsforestilling Hva kommer nå? er den mest fengslende og forbilledlige barneforestillingen jeg noen gang har opplevd(…) Jeg har overvært en god del musikk- og teaterforestillinger for barn i mitt liv, med og uten barn ved min side. Imidlertid har jeg aldri opplevd noe så morsomt, håndverksmessig solid, engasjerende og vellykket som dette.’ (Tori Skrede i ‘gi meg en K’)

Eldbjørg Raknes, sang og livesampling
Frode Eggen, historieforteller
Rob Waring, vibrafon og perkusjon
Tor Breivik, lyd

Dørene åpner kl. 12, konserten begynner kl. 13. Blårollingene står for salg av kaffe, brus og vafler. NB: vi har dessverre ikke plass til barnevognparkering, disse må parkeres på andre siden av gaten.

Del denne konserten:

Få siste nytt fra Konsertforeninga rett i innboksen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!