Klangbein

Sint som en okse? Blid som ei lerke?Har du hørt musikk som gjør deg gira,blid eller sur? Musikk kan påvirke humøret vårt, og dette vil “Klangbein” vise på konsertene sine.

Målet er å inspirere og utvide publikums syn på musikk, gjennom å fortelle historier med bruk av musikalske og visuelle elementer. Hverdagslige hendelser og følelser blir vist gjennom musikken. De to vennene Morten og Marius/Ole Jørn spiller improvisert musikk på forskjellige blåseinstrumenter. Duoen vil ta publikum med på en oppdagelsesreise i ulike stemninger. I tillegg vil de ha med seg lyder og rytmer som de har laget hjemme. De liker variasjon og dynamikk, og leker med både kjente og ukjente temaer. Publikum får ikke sitte stille, men blir involvert og skal også få dirigere deler av konserten – uten at utøverne kommer til å si noe. Hva skjer om musikerne ikke reagerer på tilrop, men kun på bevegelser?

Morten B. Engebretsen er treblåser og utdannet i musikkpedagogikk ved Norges musikkhøgskole innenfor klassisk musikk. Han blir rost for sitt mangfold, og er en kjent skikkelse innenfor fri-improvisasjonsmiljøet, der han har høstet gode kritikker for konsertene sine. Han spiller i band som “Engebretsen /Vestrum duo”, “No Spaghetti Edition”, “The Sellick Maneuver”, samt andre prosjekt.

Marius Tobias Hoven er utdannet trombonist ved Musikkonservatoriet i Kristiansand. Til daglig jobber Marius som freelansmusiker og har blant annet jobbet med band som Madcon og Surferosa. Han spiller og fast i ulike band, for eksempel Christianssand String Swing Ensemble og Storeslem. Marius medvirker og på flere innspillinger og TV-produksjoner, i tillegg til å arrangere og komponere musikk.

Del denne konserten:

Få siste nytt fra Konsertforeninga rett i innboksen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!