Kouame Sereba

Vi fortsetter Blårolling-våren med noen heftige rytmer fra Afrika, og ser fram til å ta i mot musikeren og kunstneren Kouame Sereba på Parkteateret.

Med sin gledesspredende forestilling skal Kouame dele sitt musikalske univers med alle små og store – der rytmelek og musikkglede er det aller viktigste. Herr Sereba har opptrådt på Blårollinger flere ganger tidligere, og vi gleder oss til et usedvanlig hyggelig gjensyn denne søndagen!

Kouame er født og oppvokst på Elfenbenskysten i Vest-Afrika. Her var han aktivt med i flere forskjellige kulturgrupper hvor han drev med musikk og drama. Den allsidige musikeren reiste over store deler av det afrikanske kontinentet før han kom til Norge på midten av 80-tallet.

Siden den gang har Kouame med musikk, dans og drama i mange forskjellige sammenhenger. I dag turnerer han jevnlig med sine musikk-workshops og konserter landet rundt, både som freelancer og med Rikskonsertene. Kouame har også spilt hundrevis av konserter for barn, unge og voksne i land som Japan, England, Tyskland, Sør-Afrika, Grønland og Island.

Sjekk også www.sereba.com

Del denne konserten:

Få siste nytt fra Konsertforeninga rett i innboksen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!