Lyriaka

Lyriaka, som består av Jon Arne Bjørnstad, Øyvind Fossheim og Øyvind Gravdal, har som visjon å stimulere til ungdoms skapende og lekende evner, samt å fremme kultur skapt av barn og ungdom selv.
Lyriaka har reist rundt i hele landet og samlet inn dikt fra barn de siste 12 årene. Disse diktene (over 100 000) har blitt tatt med tilbake til Lyriakafabrikken, der de har blitt til sanger og 6 cd-er. Lyriaka mottok Spellemannprisen i 1997 for barneplaten “Livet I Lyriaka”: CD nummer 2 og 3 var nominert til Spellemannprisen i henholdsvis 2002 og 2003. Lyriakafabrikken ble vist på TV 2 våren 2005.

Musikerne:
Øyvind Gravdal er saksofonist og komponist. Han produserer og komponerer all musikken til
Lyriaka. I tillegg til å være flittig brukt som teatermusiker i Oslo har han ellers spilt i en rekke
forskjellige sammenhenger med storband, salsa-, afro-, jazz- og soulband.

Jon Arne Bjørnstad er skuespiller og sanger. Han er utdannet ved Bårdar Akademiet i Oslo og ved Leeds College of Music. Jon Arne har hatt en rekke roller i radio og TV og dubber ofte tegnefilmer. I tillegg har han sin egen jazz-kvintett og skriver for barn, holder for tiden på med en musikal.

Øyvind Fossheim spiller tangentinstrumenter og er fra Høyanger i Sogn. Han har vært engasjert av alt fra populære artister som M2M og Vincens til mer folkelige artister som Septimus og Jahn Teigen. De siste årene har han også jobbet som produsent i Sirius Studio for nye spennende artister som Anne Sofie Fossheim, Selina og Silverspine.

Del denne konserten:

Få siste nytt fra Konsertforeninga rett i innboksen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!