Meg og Kammeraten Min med Det Norske Jentekor

Meg og kammeraten min lager musikk for barn, som faller i smak hos mor og far. I vinter slapp de andreplata «Ostepop», hvor bestefar har fått seg kjæreste, Rotteplaneten er oppdaget, vennskapet brister. Mens kammeratene musiserer videre på søppeldunken, oppdager de en ny dans, tissedansen, en dans for de med dårlig tid.

Meg og kammeraten min har ligget på latsiden siden debutplata «Det e’kke bra før det er dårlig», og søppelmusikken deres er enda noen hakk dårligere, om det går an. Kjennere av sjangeren har oppdaget at dårlig musikk ikke bare er noe man kan høre, men også lukte. Kammeratene selv beskriver lukta som en blanding av ostepop og rotteeksos.

Musikerne og gjøglerne Martin Hagfors (meg) og Erik Johannessen (kammeraten) er unike underholdere. De tar med seg ungene inn i en egen verden av historier, sanger, dans og helsebringende tullball. Meg og kammeraten min stiller kvinnesterke på scenen denne gangen. Med seg har de minst tjue sangere fra det sagnomsuste «Det Norske Jentekor».

Meg og kammeraten min fanger ungenes, og de voksnes, oppmerksomhet fra første stund. Ha det gøy!

Blårollinger på Facebook
Meg og Kammeraten Min på Facebook

Konsertstart 13.00
Billetter kr. 50,- for alle eventyrlystne over 2 år (Obs! Kun cash i kiosken!)

Del denne konserten:

Få siste nytt fra Konsertforeninga rett i innboksen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!