Pixel

Søndag 1. februar kickstarter vi sesongens Blårollinger med jazz-popbandet Pixel! Merk deg dette navnet, for det er resten av verden i ferd med å gjøre! Pixel er virkelig et av de store stjerneskuddene om dagen. Et band med mot til å tenke annerledes og som lykkes stort med å ha en fot innenfor popverdenen, uten å miste fotfestet i jazzen. Hvor mange
andre jazzkvartetter er det som har prisvinnene musikkvideoer?

Pixel er vokalist og bassist Ellen Andrea Wang, saksofonist Harald Lassen, trompetist Jonas Kilmork Vemøy og trommeslager Jon Audun Baar.

Bland indie-rockens energi med stor improvisatorisk fleksibilitet, og du får Pixel!
Musikken er fengende, kontant og gledesspredende, og bidrar til at de fremstår som et unikt og friskt pust i den norske musikkfloraen. Noe som mest sannsynlig er årsaken til at de endte opp som et av de mest omtalte bandene under Bylarm 2014.

Med to solide album på samvittigheten via det amerikanske plateselskapet Cuneiform Records og heftig turnévirksomhet har bandet blitt en publikum og –anmelderfavoritt, noe Erling Wicklunds euforiske NRK-anmeldelse vitner om: “Pixel er garantert morgendagens store norske jazz- og pop – verdenssensasjon!”

http://pixelband.no/

Del denne konserten:

Få siste nytt fra Konsertforeninga rett i innboksen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!