Rasmus og Verdens Beste Band

Rasmus & Verdens Beste Band er nå stolte vinnere av to SPELLEMANNSPRISER for beste barneplate med CDn ”Kyssing e hæslig” i 2007, og beste barneplate 2010 med “Puppan te pappa”.

R&VBB består av Rasmus Rohde på gitar og sang, Erlend Smalås på tuba, bass og sang og den serbiske super-trekkspilleren Jovan Pavlovic på …trekkspill. I tillegg har de med seg Carl Haakon Waadeland på trommer.

Alle fire er drevne, profesjonelle musikere og har bakgrunn fra blant annet Trøndelag Teater og ”Jazzlinja” på NTNU og har spillt med Åge Aleksandersen, Hans Rotmo, Knutsen & Ludvigsen og Stian Carstensen, Kristin Asbjørnsen.

Bandet har opptrådd på en rekke festivaler i Norge (Olavsfestdagene, Telemarkfestivalen, Musikk i Nordland, Steinkjerfestivalen, Olsokdagene på Stiklestad m.m.) samt turnert mye på barneskoler over hele landet i regi av Den Kulturelle skolesekken.

I romjula 2009 spilte de på NRK Julemorgen og var nylig ”solist” med Trondheimssolistene på StatoilHydros nyttårskonsert. Våren 2009 var de ut på en større turne i regi av Rikskonsertene, som ble fulgt opp av mange skolekonserter i 2010.

Bandet har blitt sammenliknet med Knutsen & Ludvigsen og spiller humoristisk og fengende musikk for både barn og voksne.

De synger sanger om kyssing, om tante som har en tuba i nesen, om farmor og mormor som er kjærester og om puppan te pappa m.m. Publikum får være med å synge og klappe, og av og til må noen opp på scenen og f.eks. hjelpe til å blåse såpebobler.

I 2010 ga de ut oppfølgeren “Puppan te Pappa”, som gjorde at de fikk mere en nasjonal oppmerksomhet og en popularitet som stadig vokser. Denne plata ble nå belønnet med en Spellemannspris for “Beste Barneplate” 2010.
November 2012 kom ny Spellemannsnominert CD fra Rasmus og Verdens Beste Band, «Gul Snø»

Blårollingene stiller med vaffler, saft og kaffe for de voksne. Kun cash i kiosken!

OBS! Minner om tidlig krøkes god konsertgjenger skal bli-køkulturen vår; kun de som møter opp i døra får kjøpt billett. Man har ikke muligheter til å reservere, eller kjøpe til noen som ikke har møtt opp.

Del denne konserten:

Få siste nytt fra Konsertforeninga rett i innboksen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!