Trekkolinokonserten

Kan en fiolin snakke med et trekkspill? Kan en fiolin være glad og et trekkspill være trist? Kan trekkspillet flørte med fiolinen?
Svarene kan dere få i denne konserten som vi har kalt Trekkolinokonserten (trekkspill + fiolin = sant). Og det er ikke hvem som helst som spiller instrumentene! På fiolin møter dere Catharina Chen, som er tidenes yngste orkesterleder ved Den Norske Opera & Ballett i Oslo. På trekkspill, eller akkordeon som det og kalles, spiller Frode Haltli som har vunnet NM i trekkspill hele sju ganger, og som spiller så fint at kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit fikk i gave til bryllupet sitt at han spilte for dem.
Etter konserten blir Catharina og Frode igjen en liten stund, for å høre hva dere tenker om konserten og det dere har sett og hørt. Er det noe spesielt dere undrer på eller fabulerer over?

Fiolinisten Catharina Chen regnes som en av de mest lovende unge, norske utøvere innen klassisk musikk. Hun er, som tidenes yngste, orkesterleder ved Den Norske Opera & Ballett. I 2009 ble hun kåret til INTRO-musiker i Rikskonsertene, og hun har vært solist med alle de store norske orkestrene, samt orkestre i både Kina og USA.
Frode Haltli studerte akkordeon ved Norges musikkhøgskole og Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, hvor han avsluttet solistklassen i 2000. Frode har spilt på festivaler og konserter i Europa, Russland, Amerika og Asia og vært solist med en rekke orkestre over hele verden. Han underviser i akkordeon ved Norges musikkhøgskole

Vi tar kort i døra, men i kiosken (vaffler, saft og kaffe) er det kun kontanter som gjelder.

Del denne konserten:

Få siste nytt fra Konsertforeninga rett i innboksen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!