Blårollinger: Fieh

FIEH FOR HELE FAMILIEN!

Når man lager så dansbar, diggbar og deilig musikk som Fieh blir det for ille at det bare skal være forbeholdt de voksne. Blårollinger inviterer derfor denne herlige gjengen til å spille familiekonsert på fantastiske Caféteatret, og vi håper både store og små vil bli med å danse!

Dette fyrverkeriet av et band, ledet av vokalist og låtskriver Sofie Tollefsbøl, har nylig høstet lovord for sin siste plate In the Sun in the Rain, som regelrett renner over av sjel, kjærlighet og glimt i øyet. Men om det låter herlig på plate er det ingenting i forhold til hvordan det låter live. Dette er et band som virkelig elsker å spille, og vi gleder oss til å oppleve dem på den fine scenen vår på Grønland.

Denne konserten er først og fremst for kidsa, så husk å vise hensyn. Gå foran med gode eksempler, så blir det bra konsertgjengere av dem også.

NB! Dørene åpner 12:30, konserten starter 13:00

Caféteatret serverer boller, saltstenger, is, mineralvann og kaffe.

Billetter:

Barn - 50

Voksne - 100

Barn under 2 år går gratis - husk å hente ut gratisbillett, disse er det kun et begrenset antall av.

Av sikkerhetshensyn har vi ikke mulighet til å plassere barnevogner inne på Cafeteatret. Barnevogner settes utenfor Cafeteatret på eget ansvar.

Blårollinger er en konsertserie for barn og unge, i samarbeid med Konsertforeninga. Støttet av Oslo Kommune og Kulturrådet.

Lignende konserter