Blårollinger: Finn Skotten

SARAH-JANE SUMMERS & JUHANI SILVOLA: FINN SKOTTEN

Sarah-Jane Summers & Juhani Silvola er en Spellemann-nominert og fryktløs folkemusikk-duo, med et vidt-favnende cinematisk uttrykk som snakker til kroppen, sjelen og intellektet.

Musikken til duoen tar lytteren med på en reise gjennom rasende stormer, stille nattlige meditasjoner, flyturer med fugler fra fremmede planeter, og ville bygdefester. Det fortelles historier fra de Finske skogene, svinges til Hardingfele-slåtter fra vestlandet, lyttes til skummel Klezmer, og grooves til Vest-Afrikansk ørkenblues på elgitar, før det hele kulminerer i en høy-oktan dansefest fra det skotske Høylandet.

Sarah-Jane & Juhani har gitt ut tre kritikerroste album, og spilt land og strand rundt med skolekonsert-forestillingen Finn Skotten. Og som navnet kan antyde, er de fra Skottland og Finland, men har hatt Norg som sin base i mange mange år.

Kom og hør samspillet mellom mangfoldige musikalske og verbale språk, i en forrykende, virtuos og engasjerende forestilling med Summers & Silvola!

NB! Dørene åpner 12:30, konserten starter 13:00

Caféteatret serverer boller, saltstenger, is, mineralvann og kaffe.

Billetter:

Barn - 50

Voksne - 100

Barn under 2 år går gratis

Av sikkerhetshensyn har vi ikke mulighet til å plassere barnevogner inne på Cafeteatret. Barnevogner settes utenfor Cafeteatret på eget ansvar.

Blårollinger er en konsertserie for barn og unge, i samarbeid med Konsertforeninga. Støttet av Oslo Kommune og Kulturrådet.

https://nordicblacktheatre.no

Lignende konserter