Blårollinger: Igor Dunderovic og Marihøne Airlines

Igor Dunderovic & Marihøne Airlines


Bli med på en flytur med Marihøne Airlines! Vi lover en turbulent reise gjennom store luftlommer, urytmiske krumspring og en sky av forvirring. Med en propell fra eller til, Marihøne Airlines lover alltid å lande med livet i behold, sånn at alle kan rekke korresponderende transport hjem. Bonus: alle får i gave et bittebittebittelite mikrominityrfly, det er så lite at du ikke kan se det med det nakne øye, men hvis du vil ha det, så får du det.

Marihøne Airlines med Igor, Atdle og Nesa, er en kabaretkonsert med teatralsk balkanjazz, improv, skeive rytmer, raske temposkift, dramatiske overganger, barnlig glede og høy energi.

Igor Dunderovic er artist, dramatiker og komiker fra Vinter-OL i Sarajevo og er et kjent ansikt på norske scener. Han har gjestet NRK, TV2, P1, P2, P3, Norske Talenter, God Morgen Norge, God ettermiddag Norge, Eides Språksjov, dessuten konsertscener fra Finnmark til Montenegro, og har gitt ut mange musikkalbum, blant annet “på feil side av låven”, spellemannsnominert for beste barneplate 2014. Marihønepilotene Atdle og Nesa er proffe jazzmusikere med mange lange Balkanfester på CVen og takler alle rytmiske og urytmiske utfordringer på strak arm og raske fingre.

Atdhe Marku (Atdle Markus) er pianist, bassist og trekkspiller med bachelor i pedagogikk og jobber med musikk og barn i Larvik. Nenad Mihajlovic (Nesa Miguel) er gitarist og tenor med jazz-bachelor fra konservatoriet i Vienna, og jobber nå som kulturhusvert og gitarlærer i Porsgrunn og Skien.

I samarbeid med Samspill International Music Network.

https://www.facebook.com/IgorDunderovicArtist

NB! Dørene åpner 12:30, konserten starter 13:00

Caféteatret serverer boller, saltstenger, is, mineralvann og kaffe.

Billetter:
Barn - 50
Voksne - 100
Barn under 2 år går gratis

Av sikkerhetshensyn har vi ikke mulighet til å plassere barnevogner inne på Cafeteatret. Barnevogner settes utenfor Cafeteatret på eget ansvar.

Blårollinger er en konsertserie for barn og unge, i samarbeid med Konsertforeninga.

Støttet av Oslo Kommune og Kulturrådet.

www.konsertforeninga.no

www.samspillmusic.no
https://nordicblacktheatre.no

Lignende konserter