Blårollinger: Mandarinsaft

Publikumsfavorittene i Mandarinsaft kommer tilbake til Blårollinger!

Mandarinsaft har drevet med musikk for barn siden 2011, da bandet ga ut sin første plate. Siden den gang har de spilt over tusen konserter med musikk fra sine utgivelser på festivaler, kulturhus, skoler og i barnehager og bibliotek. Bandet består av Even Moen Jenssen og Bendik Ulla, men ofte tar de også med seg sine gode venner Johannes Rosmo Kuvås og Anders Brønstad på konsertene.

7. oktober 2022 kommer Mandarinsafts sjette barneplate Puteslott. Albumet er en spennende oppfølger til den Spellemann-nominerte plata Mandarinsaft – på vei te en venn fra 2018. Nå kan du endelig bli med videre inn i bandets musikkunivers og høre historier om hundretusenvis av kopper, papegøyen som aldri slutter å herme og to badeløver som får superfart ned sklia. Kanskje du kan nyte musikken inne i ditt eget puteslott?

NB! Dørene åpner 12:30, konserten starter 13:00

Caféteatret serverer boller, saltstenger, is, mineralvann og kaffe.

Billetter:

Barn - 50

Voksne - 100

Barn under 2 år går gratis

Av sikkerhetshensyn har vi ikke mulighet til å plassere barnevogner inne på Cafeteatret. Barnevogner settes utenfor Cafeteatret på eget ansvar.

Blårollinger er en konsertserie for barn og unge, i samarbeid med Konsertforeninga. Støttet av Oslo Kommune og Kulturrådet.

www.konsertforeninga.no

https://nordicblacktheatre.no

Lignende konserter