Blårollinger: The Pueblo & Alex

Å spille i korps er gøy! Du møter nye venner, øver på ting du ikke kunne fra før, og går først i toget på 17. mai. I tillegg åpner det seg en helt ny verden når du både kan spille et instrument, og hører ny musikk du aldri har hørt før. Sånn var det for kameratgjengen til Alex også. Etter mange år i korps, var alt de ville å spille mer sammen. Bli gode, utforske nye musikksjangre, og få alle som hørte dem til å rope: mer! mer!

Og akkurat det er det The Pueblo and Alex gjør i dag. Om det er svette gymmatter eller et svett dansegulv, er The Pueblo & Alex alltid klare til å fange og inspirere publikum til å fortsette med det man har tro på! Siden 2016 har de trollbundet publikum med sin sterke tilstedeværelse og unike spillestil. Funk, soul, afrobeat og reggae er bare noen av elementene som er med skape "The Pueblo sound".

Inspirert av 60-tallets showfaktor, med blåsere og sjelfulle egneskrevne låter, er hver konsert en opplevelse fra start til slutt - eller party, som frontmann Alexander Salas kaller det!

Medvirkende:

Alexander Salas Johansen -trombone/vokal

Benjamin Wittemann - trommer

Torstein Nystr m - trompet/gitar

Jacob Langmoen – bass

Produsent: Lene Gravlie

Forestillingen er produsert i samarbeid med BALUBA/Samspill International Music Network & Nordic Black Theatre.

NB! Dørene åpner 12:30, konserten starter 13:00

Caféteatret serverer boller, saltstenger, is, mineralvann og kaffe.

Billetter:

Barn - 50

Voksne - 100

Barn under 2 år går gratis

Av sikkerhetshensyn har vi ikke mulighet til å plassere barnevogner inne på Cafeteatret. Barnevogner settes utenfor Cafeteatret på eget ansvar.

Støttet av Oslo Kommune og Kulturrådet.

Lignende konserter