Gutvik Ukentlig: Tafjord/ Tamulynaite/ Gutvik + Ungsoloen: Andrea Giordano

Gutvik Ukentlig

Gutvik Ukentlig for nittenende gang!
I dette tiåret har sommer-improv-konsertserien Gutvik Ukentlig funnet sted på stadig nye, gode lokaliteter i Oslo. I 2011 var bydelspuben Tamara scene for konsertserien og i 2012 og 2013 ble den knøttlille platesjappa Stein og Jord Platebar og bokhandleren Cappelens Forslag den naturlige ramme for et program preget av det fantastiske europeiske improv-miljøet. I 2014 slo serien nye røtter i Boksen på Kulturhuset på Youngstorget og Taxi Take Away. De siste årene har Axel Dörner, Julie Kjær, Joe McPhee, Paal Nilssen-Love, Eivind Opsvik, Rachel Musson, Raymond Strid, Rudi Mahall, Dominic Lash, Pat Thomas, John Russell, Audrey Lauro, Okkyung Lee, Tobias Delius, Akira Sakata, Steve Noble, John Butcher, Elsa Bergman, Thomas Lehn vært noen av navnene som prydet programmet. Sideserien Ungsoloen har befestet seg som det naturlige supplement til et program i internasjonal toppklasse.

Gutvik Ukentlig 7. september:

Hild Sofie Tafjord / Guoste Tamulynaite / Ketil Gutvik
/ horn / synth / gitar /
Ungsoloen: Andrea Silvia Giordano
/ vokal, elektronikk /

Duoen Tamulynaite/Gutvik har blitt en fenomen på tross av pandemier og ødelagte pianoer. Om dette er en forsterkning eller en helt ny trio, når unike Hild Sofie Tafjord også blir med, blir opp til deg å avgjøre. Som den oppvakte lytter kanskje har lagt merke til er dette sesongen hvor gode gamle Ukentlig-navn møter nye stjerner.

Andrea Silvia Giordano fra Italia har bodd i Oslo og studerer for tiden på NMH etter fullført bachelor fra Siena JazzUniversity. Hun spiller blant annet med gruppene ŌTONN, Radis, SKREMT KUNST og Tabula Rasa.

STED 7. september
KAFE HÆRVERK
Hausmanns gate 34, 0182 Oslo
TID: dør 1930 konsert 2000
DAG: hver tirsdag fra 3.8 til 7.9
BILLETT: Den gule grisen sjekker din forhåndskjøpte billett fra ticketco (150,-)

Konsertene er støttet av Norsk jazzforum, Norsk Kulturråd, Oslo Kommune og arrangeres i samarbeid med Konsertforeninga.

Foto: Jenny Berger Myhre

Relaterte Konserter