Kommende konserter

F/ eks - special edition: Mariam Gviniashvili

Velkommen til F/eks Special Edition!

Femme Brutal: Krissy Mary

Krissy Mary er aktuell som soloartist og skal spille låter fra den kommende plata Feme Sole, som er hennes debutalbum som singer-songwriter. Tidligere er hun kjent som frontfigur i bandet The Secret Sound Of Dreamalkers, og i det mer eksperimentelle- og vokal-ambiente soloprosjektet The Secret Sound.

Blårollinger på Caféteatret: Din rytme!

Vi lever alle i hver vår rytme. Hva er din?

Femme Brutal 10 år: Han Gaiden feat. Veslemøy Narvesen

Blårollinger på Caféteatret: Mandarinsaft

Mandarinsaft inviterer til jubileumskonsert for store og små!

Konsertforeninga & Blow Out! presenterer: Atomic

Så limited edition som en edition blir. Atomic, Skandinavias mest bejublede jazzband, har lagt ut på sin siste turné noensinne og avlegger Oslo et siste besøk, tirsdag 21. desember. Som seg hør og bør er det jazzklubben Blow Out! på Kafé Hærverk som står som vertskap.

Tidligere konserter

Blow Out! - Dans Les Arbres + Gjerstad / Bergstrøm

To konserter fra øverste hylle

Blow Out! Luis Lopes Humanization Quartet + Møster / Edwards / Knedal Andersen

Velkommen til kraftkonsert på Kafé Hærverk!

Femme Brutal: Viviankrist + Skitzosatan + DJ Toyota Carina

Femme Brutal: Diva™/ Mac Lewandowski (PL) + Alam Niya (FR) + DJ Lang Jente

Doors 20:00 // concert 21:00

Blow Out! - PULS! Dybbroe / Efternøler / Davidsen / Mofjell + Kalle Moberg solo

Blow Out! & ILK presenterer endelig ny PULS-konsert!

Femme Brutal: Diva™/ Mac Lewandowski (PL) + Alam Niya (FR) + DJ METAN

Femme Brutal: Diva™/ Mac Lewandowski (PL) + Alam Niya (FR) + DJ Lang Jente

Doors 20:00 // concert 21:00

Blow Out! Alberts/ Ex/ Flaten/ Nilssen-Love + Ayumi Tanaka solo

Blow Out! rir ufortrødent videre inn i høsten og har gleden av å presentere to spennende konserter.

Blow Out! - Propan + Orning / Zanussi / Gismervik

Blow Out! rir ufortrødent videre inn i høsten og har gleden av å presentere to spennende ensembler.

F/eks: Jessica Sligter / ILKAMA

(★^O^★) Vi er superglade for å få Jessica Sligter på besøk fra Berlin , og endelig etter det som føles som en evighet av utsettelser og lockdowns får vi høre vidunderlige ILKAMA. Kom og gled dere over fabelaktig eksperimenterende popmusikk på Mir! ◕‿◕

Gutvik Ukentlig: Tafjord/ Tamulynaite/ Gutvik + Ungsoloen: Andrea Giordano

Duoen Tamulynaite/Gutvik har blitt en fenomen på tross av pandemier og ødelagte pianoer. Om dette er en forsterkning eller en helt ny trio, når unike Hild Sofie Tafjord også blir med, blir opp til deg å avgjøre. Som den oppvakte lytter kanskje har lagt merke til er dette sesongen hvor gode gamle Ukentlig-navn møter nye stjerner.

Blow Out! Heida Johannesdottir/ Knut Finsrud/ Anders Filipsen + Karl Bjorå

Blow Out! & ILK presenterer endelig ny PULS-konsert! Blow Out på en mandag? Du leser riktig. Sånn må det bli når man har en backlog av fete konserter på blokka.

SKÆVV-TUR med LEMUR! Utendørs konsert og vandrende hørespill på Brannfjell i Oslo

Improkvartetten og komponistkollektivet LEMUR slår seg sammen med Konsertforeninga og inviterer til utendørs, instrumentalt hørespill. Prosjektet Delian Modes er inspirert av den britiske komponistpioneren Delia Derbyshire og hennes elektroniske komposisjoner og lyddesign. De ellers så akustiske instrumentalistene har hentet ut en enorm mengde lydmaterial fra BBCs åpne lydarkiver og utviklet en komposisjon for fire instrumentalister, bærbare høytalere og vandrende publikum.

Gutvik Ukentlig x Blow Out! Vilde Alnæs / Magnus Nergaard / Ketil Gutvik + Signe Emmeluth & Kresten Osgood Duo

Magnus og Ketil spilte en nydelig duo sammen på Blow Out i 2019. På Gutvik Ukentlig har disse to luringene fått med seg den flotte fiolinisten Vilde Sandve Alnæs, som ikke har vært å høre på Gutvik ukentlig siden Ungsoloens aller første årgang i 2011. På høy tid at hun tar steget inn i hovedprogrammet, vil mange si.

Blow Out! Lørdag

Dørene åpner kl 19:00 og vi starter hver kveld med en jazzprat fra scenen kl 19:30, før musikken starter kl 20:00.

Blow Out! Fredag

Konsert 1 av 32

Få siste nytt fra Konsertforeninga rett i innboksen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!