Kommende konserter

FEMME BRUTAL presenterer en kveld med L.A. Witch (US) + The Gutsies på Revolver

L.A. Witch får endelig turnert Europa med andreskiva Playing With Fire som kom ut i 2020. Du kan se dem live i kjelleren på Revolver sammen med de lokale heksene i The Gutsies.

Blårollinger: The Pueblo & Alex

Om det er svette gymmatter eller et svett dansegulv, er The Pueblo & Alex alltid klare til å fange og inspirere publikum til å fortsette med det man har tro på!

Blårollinger & Lille Botsen: Almir og Puffene

Sommeravslutning med Blårollinger!

Blow Out! - PULS: Draksler/Reinertsen/Flaten/Hulbækmo + Chris Corsano solo

Når man først skal ha sommeravslutning kan man jo like gjerne gjøre det ordentlig.

Tidligere konserter

Blow Out! - Lawaai & Helga Myhr + John Andrew Wilhite-Hannisdal solo

Blow Out rider ufortrødent videre og får denne tirsdagen besøk av den internasjonale trioen Lawaai som har med seg Helga Myhr som gjest.

Blårollinger: Fieh

Norges hippeste band spiller for kidsa på Grønland

Plateslipp: Frijazz mot rasisme

Konsertforeninga i samarbeid med Smalltown Supersound.

Blow Out! - Trespass Trio + Mette Rasmussen solo

Vi får besøk av an bukett med favoritter når Trespass Trio og Mette Rasmussen spiller hver sin konsert!

F/eks: Why Kai + Mörmaid

Lyder fra jazz/impro-scenen blandes med dansbare rytmer og tung bass.

Blow Out & F/eks - Universal Indians & Joe McPhee + claire rousay

Dette blir nok fort en av de legendariske tirsdagene vi har blitt så glad i, så det er bare å glede seg!

Blårollinger: Syng Saleh, syng!

Bli med Blårollinger når vi feirer internasjonale jazzdager på Caféteatret

No Escape x Femme Brutal: Siksa, ZLE OkO, Lydia Brunch & ÜSEØYOTⒶ

En evening of feminist punk and experimental noises at Kafe Hærverk.

Blow Out! - Mythical Jockey + Sarah-Jane Summers solo

Never mind the Påskefjellet, here comes the Bypåske!

Blårollinger: Sterk

Sterk: En tøff familiekonsert for de minste om det å være sterk - og å kjenne på ulike følelser.

Blow Out! - Stockholm Sweden Polyphony + Rombolà / Lønning

I 2012 spilte Emil, Sten og Patric en herlig konsert på Blow Out på Mir. Ti år og to dager senere gjester de oss igjen, og det er ingen grunn til å tro at dette blir noe annet enn fantastisk.

Blårollinger: Sultanens sønn

De Flunke presenterer familieforestillingen «Sultanens Sønn»

Blow Out! - Berman / Roebke / Johansson + Myhr / Orning

Det er en ny tirsdag og sannelig får vi ikke besøk fra både fjern og nær denne gangen også.

F/eks: Ale Hop + Andrea Parkins & JD Zazie

F/eks is back, proudly presenting a night with three ground-breaking, experimental artists who are well known in the Berlin scene: Ale Hop, Andrea Parkins and JD Zazie! We are so thrilled to have them in town, join us for a night of sonic explorations at Mir!

Femme Brutal 8. mars festival

Femme Brutal inviterer til festival på Ingensteds den 8 mars, i samarbeid med Olivias Rekorder og Ergi. En samleplate skal lanseres og i tillegg blir det konserter, panel og appeller.

Konsert 1 av 34

Få siste nytt fra Konsertforeninga rett i innboksen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!